reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie, nie odezwali :-( niby szkoda, ale jak pisałam godziny do pupy. Wiec chyba się ciesze.... piszę chyba bo jestem rozdarta chciałabym pracować, ale nie w takich godzinach. Muszę szukać dalej.

Źle się wyraziłam. Te najnowsze odpowiedzi same wyskakiwały np podczas pisania postu, a tak to trzeba odświeżać.

reklama

Donus
fajnie że jakos na waciki dorobisz

Kasia, Donakt fotki pokaże jak dopiero zafuguje facet i pomalujemy:tak: czyli jak będzie na tip top;-):-)

Kupiłam w końcu zlew i koszyczki ba pranie do łazieneczki:-)

Aga ale musisz być szczęśliwa :-) :yes: tak sobie czytam Twoje pełne radości posty i myślę, że też tak kiedyś będę pisać, że robimy remint i że jestem szczęsliwa :yes: :-)

Jestem i ja wieczorowo:-) uchachana po pachy swoją sprzedażą na allegro a i jutrzejszy dzień zapowiada sie wyśmienicie;-) Agulka jeszcze raz wielkie dzieki:-)

Jestem i ja wieczorowo:-) uchachana po pachy swoją sprzedażą na allegro a i jutrzejszy dzień zapowiada sie wyśmienicie;-) Agulka jeszcze raz wielkie dzieki:-)

Anetko no widziałam Twoje aukcje i powiem, że jestem pod wrażeniem i skalą sprzedaży i jej jakością :yes: bardzo ładne ubranka miała i pewnie ma Natalka :yes: :-)

Aga, kazdy nowy zakupiony bibelot cieszy:-):-)

Kasia, wyskakuja czasem te informacje o kolejnym poscie, chyba juz je widizalam kiedys

Aga, kazdy nowy zakupiony bibelot cieszy:-):-)

Kasia, wyskakuja czasem te informacje o kolejnym poscie, chyba juz je widizalam kiedys

Kiedyś były :yes: a teraz też???? Nie widziałam, ale skoro widziałaś to fajnie że nie zapomnieli o tym

Lece przygotować magiczny napój na jutro rano :-p

Aga ale musisz być szczęśliwa :-) :yes: tak sobie czytam Twoje pełne radości posty i myślę, że też tak kiedyś będę pisać, że robimy remint i że jestem szczęsliwa :yes: :-)
to widać w moich wypocinach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie ma za co;-);-);-) rzyczę dobrej sprzedazy jutro, widziałam, że będzie;-):-):-):-)

reklama
Kurna pamietalam co mialam napisac i mama zawolala mnie do przymiarki spodni i nic juz nie pamietam.
My z mama po piwku. Mlody dziczeje z dziadkiem w sypialni. Spal od 16 do 18 wiec ma nadmiar energii.
Kazania jako takiego nie bylo,ale wspomnial Janusz,ze uzewnetrznialam sie nad nim i nie chcial nic mowic wtedy,bo S byl.
Ja tez lubilam jak wyskakiwalo,ze jest nowy post,bo teraz tego nie ma.
Aneta gratuluje sprzedazy,bo mi nic nie idzie.
Agulka lazienke chcemy zobaczyc.
A Majandra obrazila sie na nas??

Do góry