majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No, Agulka, 166 MB, to nie nie dziwne, że 7 godzin miało się wgrywać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aneta wiesz czemu ci tak dobrze poszło.. bo po pierwsze ciuszki są ładne, po drugie ceny dałaś bardzo atrakcyjne i po trzecie nie zarabiasz na przesyłce... ludzie strasznie zawyżają ceny na allegro spodnie 15zl bluzeczki po 13... i jeszcze przesyłka za 10 lub i nawet wiecej... kochana wykazałaś sie rozsądkiem i zaowocowało))
No, Agulka, 166 MB, to nie nie dziwne, że 7 godzin miało się wgrywać![]()
dzieki bo zdjecia to wimemy jak, ale film...............Jak teraz to zmniejszyć, to nie mam pojęcia, wieczorem Ci napiszę.
U na stez wiosna. Umylam mamie okna. U dentysty bylam,ale pani mnie nei przyjela,bo ja jestem z wielkopolski,a Mogilno to kujawsko-pomorskie. A niby rejonizacji nie ma,wrrrr
Majandra pisz co myslisz i na co masz ochote. Ja sie o Twoje zdanie nie obraze, z reszta nikogo slowa nie obrazaja mnie.