reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta wiesz czemu ci tak dobrze poszło.. bo po pierwsze ciuszki są ładne, po drugie ceny dałaś bardzo atrakcyjne i po trzecie nie zarabiasz na przesyłce... ludzie strasznie zawyżają ceny na allegro spodnie 15zl bluzeczki po 13... i jeszcze przesyłka za 10 lub i nawet wiecej... kochana wykazałaś sie rozsądkiem i zaowocowało :)))

Wiesz własnie tym razem wyszłam z założenia, ze lepiej pozbyć się tych rzeczy zarabiając na każdej po 5zł niż dalej je trzymać:tak: bo przy takiej ilości i tak wpadnie ładna kaska a jak będą zalegały to nic z tego nie będę miała:baffled: co do kosztów przesyłki to poprostu obniżyłam trochę ale za każdą dodatkową rzecz każe dopłacać 1,50:tak: i jakoś narazie wszyscy zadowoleni;-) muszę jeszcze wystawić swoją spódnice ciążową i spodnie bo leżą też nie wiadomo po co i na co:sorry2:

U na stez wiosna. Umylam mamie okna. U dentysty bylam,ale pani mnie nei przyjela,bo ja jestem z wielkopolski,a Mogilno to kujawsko-pomorskie. A niby rejonizacji nie ma,wrrrr
Majandra pisz co myslisz i na co masz ochote. Ja sie o Twoje zdanie nie obraze, z reszta nikogo slowa nie obrazaja mnie.

U na stez wiosna. Umylam mamie okna. U dentysty bylam,ale pani mnie nei przyjela,bo ja jestem z wielkopolski,a Mogilno to kujawsko-pomorskie. A niby rejonizacji nie ma,wrrrr
Majandra pisz co myslisz i na co masz ochote. Ja sie o Twoje zdanie nie obraze, z reszta nikogo slowa nie obrazaja mnie.
:szok::szok::szok: ja jestem z pomorskiej ale chodzę do zachodnio-pomorskiej:tak: bez problemu

u nas chyba zaraz lunie, wieje silny wiatr a miałam isc po Maję............. chyba zadzwonię do taty by ja podwiózł............... młody spi 2 godzinę:szok:

dziewczynyki mam pytanko, rozliczyłam juz pit ale za cholere nie wiem gdzie mam wpisac numer konta na który mają wpłynąć pieniążki....

reklama
Asiu numer konta podajesz na formularzu NIP-3 do aktualizacji danych i dołączasz go zeznania PIT-37;-)

Młoda była na spacerku z babcią a teraz sobie śpi wiec mam trochę luzu:-) puściłam pranko i chyba umyję ostatnie okno tylko jakoś mi sie nie chce:baffled:

Do góry