reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta nie odmawiaj mi tej przyjemności- pochwal sie :)))

mialam dzis bardzo intensywny dzien i padam juz na buzie... moze pozniej cos wiecej napisze...

reklama
Witam wieczorkiem :-)

Widać, że wiosna bo za cały dzień kilka postów. W zasadzie każda miała dziś szalony dzień.

Anetko no to musiałaś mieć stresa z ta kartą :yes: :szok: dobrze, że dobrze się skończyło. Zakupami pochwal się :yes: :yes: pewnie śliczne muszą być więc nie odmawiaj Nam tej przyjemności i pokaż jakie są :yes:

Donkat no proszę Cię :szok: sama drewno no spoko. A z resztą niezły aerobik :yes:

Aneta chwal się chwal...........
Gagulec trzymam kciuki za sprawę w sądzie aby poszła po waszej myśli
Donkat wczoraj sie przemęczyłas to dzisiaj zrób se odpoczynek
Asia co u Was?
Aneta dzis kompek Twój? Jak Tuśka?
Justyna jak Mateuszek?
a tak wogóle to witam z kawką:-)

Witam sie o poranku z pracy:sorry2: kończe właśnie kawkę i lecę zaraz na zakupy;-) z małą jednak wczoraj popołudniu byliśmy u lekarza bo raz ze miała temperature, dwa zaczęła paskudnie kaszleć a trzy, że doszłam do wniosku że ja dzisiaj w pracy na głowe dostane zamartwiając się o nią:sorry2: Okazało się, że to jakaś wirusowa infekcja wiec eurespal, nurofen, ambroksol i rutinacea poszły w ruch:tak: trzymajcie kciuki żeby to dziadostwo szybko sobie poszło bo jakoś nie mam ochoty na świeta z małym chorowitkiem:no: a co gorsza Szymek też chory ma zapalenie krtani i tchawicy:-( takze mam nadzieję, że dzieciaki nam się jakoś wykurują bo inaczej smutne będą te święta tak oddzielnie:sorry2: co do moich zakupów allegrowych to niech Wam będzie i sie pochwalę;-) REEBOK CUDNE BALERINKI UK 7 (969288415) - Aukcje internetowe Allegro i bluzeczkę NEXT CUDNA BLUZECZKA UNIKAT 3-4 L (969288390) - Aukcje internetowe Allegro

Aneta super te buciki ,bluzeczka zresztą też:-):tak:Zdrówka dla tuśki i Szymka oby się do świąt wykurowali:tak:

Wiesz Monia obym nie zapeszyła:zawstydzona/y: ale o zdrowie Tuśki do świąt tak sie nie boje zresztą sama pani doktor powiedziała, że jak posiedzi 3 dni w domu to w sobotę napewno pójdzie z koszyczkiem:tak: bo to niegroźna infekcja i szybko leki podane:tak: tylko bardziej sie martwię o Szymka bo sama wiesz jak to u nich bywa z tym kurowaniem młodego:sorry2: a najgorzej jeśli tradycyjnie moja siostra będzie twierdzić że on zdrowiutki i spotkamy sie w Święta a okaże sie, że jest zupełnie inaczej:sorry2:

Ja tez z kafka. Za oknem ladnie slonko swieci. Musze dzisiaj okna przetrzec i powiedzmy,ze sprzatanie przedswiateczne zakonczone.
Wczoraj bylam na charyndzie. Pod oslona noc... kurna jak na zlosc pelnia (Donka jak Twoj maly wilkolak,wspal sie?) no ale poszlam. Serce w dupie mialam,ale narwalam sobie gryszpanu. Chyba do mamy zadzwonie zeby mi kupila pierdutki do swieconki,bo nie mam nic,a do miasta najpredzej pojade w sobote. Mlody niby juz dobrze,choc jak zakaszle to ho,ho. Tak jak Aneta mam nadzieje,ze do swiat wykuruje sie,bo wszedzie sa dzieci, wiec dla wszystkich chorowikow - kurujcie sie maludy!

reklama
Do góry