Asiek, a w Focusie nie zrealizujesz tych biletów?co do biletó to u nas w Zielonej chyba raczej nie mam możliwości ich zrealizowania :/ wiec po co mają sie zmarnować....
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Asia super prezencik dla dzidziusia. Ja bardzo chwalilam sobie LOVI, w szczegolnosci smoczki do butelek, one pasuja tez do AVENTu.ale sie ucieszyłam) wlasnie dostałam wiadomość ze wygralismy konkurs
) Konkurs zdjecie troszke stare wyslalam ale nie wazne
bilety nam sie nie przydadza ktos chetny oddam za darmo ??
Dla mnie Multikino za daleko,bo w Poznaniu lub Bydgoszczy.
Gagulec ale polowanko! Bluzeczki bardzo ladne,ja mam taki zapas,ze nie kupuje z rozsadku.
Monia oby to byla tylko jakas niedyspozycja Mateusza,a nie astma
U nas po 12 zachmurzylo sie,ale jeszcze nie pada. Przetarlam okna, pofarbowalam wlosy i jeszcze prasowanie na mnie czeka i ozdobki z jajek na okna chce zrobic
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja nie mam wcale weny na sprzatanie,ale jutro zaczynam piec,wiec zmuszona bylam, ale prasowanie patrzy nadalojjj Justyna podziel sie ze mna ta energią, bo ja mam tyle do zrobienia i takiego wielkiego lenia....
ja mam jeszcze frontowy ogródek do ogarnięcia i powiem szczerze, że gdyby nie mama której obiecałam , że to zrobie to bym nie ruszała..................... wracają w piątek w nocy ........... więc dwa dni mam jeszcze na toja nie mam wcale weny na sprzatanie,ale jutro zaczynam piec,wiec zmuszona bylam, ale prasowanie patrzy nadal

Okna od wewnątrz z pokoju i kuchni dzis przetrę jak młodziez pójdzie spać, od zewnątrz to jutro i tylko w kuchni................. w pokoju u dzieci stanęłam na parapecie i maźnęłam szmatką.............. a w naszym pokoju nie otwiera się okno

Musze zacząć też juz cos piec................ chociażby babkę............... gdzie miałam przepis z makiem
monia_l
Wrześniowe mamy'07
co będziecie piekekły na święta?
ja powiem szczerze że jeszcze nie mam zrobionych żadnych zakupów na święta
a to wszystko przez D bo on zawsze na ostatnią chwile i pojedziemy dopiero w piątek
jakiś zły dzień dziś mam
wogóle nie czuję ze za kilka dni będą święta i najchętniej nic bym nie robiła.......
ja powiem szczerze że jeszcze nie mam zrobionych żadnych zakupów na święta

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Monia ja tez nie czuje,ze swieta,nie mam nic! I to tez przez S,bo nie zostawil mi ani kasy ani samochodu. W sobote znowu na wariata bedzie,wrrr Nie lubie tych swiat i tyle, nie maja swojego uroku. Ja robie sernik, Shreka i jakiegos mazurka strzele (jutro,zeby zdazyl zmieknac) A jeszcze S mnie wczoraj wkurzyl,bo ja mu mowie,ze w sobote pojedziemy na zakupy, ktorych nie zrobilismy w niedziele,a on mi na to,ze nie ma z czym. No kurna ledwo wplynela kasa na konto z podatku, w niedziele wyplacil 400,a on mi mowi we wtorek,ze kasy nie ma!!!!!!!co będziecie piekekły na święta?
ja powiem szczerze że jeszcze nie mam zrobionych żadnych zakupów na świętaa to wszystko przez D bo on zawsze na ostatnią chwile i pojedziemy dopiero w piątek
jakiś zły dzień dziś mam
wogóle nie czuję ze za kilka dni będą święta i najchętniej nic bym nie robiła.......
Ostatnia edycja:
reklama
ja tez nie lubie tych swiat... ale my je praktycznie nie spedzamy w rodzinnym gronie .. tylko w niedziele zaliczamy odwiedzinki ( moi rodzice i mama P czyli tak o 14 bedziemi mieli juz luz ) a w poniedzialek wpadaja do nas nasi znajomi
ja pieke tylko sernik, znajoma przynosi karpatke i luz starczy
my tez jeszcze nie zanieslismy pit... tzn zanieslismy ale przy okienku okazalo sie ze musimy miec jeszcze pit0 hm...
Podziel się: