reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no wlasnie tam chyba nie ma seansów dla dzieci.... a moze... hmmm musze zadzwonic... no i zadzwoniłam i nie ma... tylko w multikinie wiec moze jest ktos chetny??

Ostatnia edycja:
ale sie ucieszyłam :)) wlasnie dostałam wiadomość ze wygralismy konkurs :)) Konkurs zdjecie troszke stare wyslalam ale nie wazne :) bilety nam sie nie przydadza ktos chetny oddam za darmo ??
Asia super prezencik dla dzidziusia. Ja bardzo chwalilam sobie LOVI, w szczegolnosci smoczki do butelek, one pasuja tez do AVENTu.
Dla mnie Multikino za daleko,bo w Poznaniu lub Bydgoszczy.
Gagulec ale polowanko! Bluzeczki bardzo ladne,ja mam taki zapas,ze nie kupuje z rozsadku.
Monia oby to byla tylko jakas niedyspozycja Mateusza,a nie astma

U nas po 12 zachmurzylo sie,ale jeszcze nie pada. Przetarlam okna, pofarbowalam wlosy i jeszcze prasowanie na mnie czeka i ozdobki z jajek na okna chce zrobic

ja nie mam wcale weny na sprzatanie,ale jutro zaczynam piec,wiec zmuszona bylam, ale prasowanie patrzy nadal
ja mam jeszcze frontowy ogródek do ogarnięcia i powiem szczerze, że gdyby nie mama której obiecałam , że to zrobie to bym nie ruszała..................... wracają w piątek w nocy ........... więc dwa dni mam jeszcze na to:sorry2:

Okna od wewnątrz z pokoju i kuchni dzis przetrę jak młodziez pójdzie spać, od zewnątrz to jutro i tylko w kuchni................. w pokoju u dzieci stanęłam na parapecie i maźnęłam szmatką.............. a w naszym pokoju nie otwiera się okno:cool2:

Musze zacząć też juz cos piec................ chociażby babkę............... gdzie miałam przepis z makiem

co będziecie piekekły na święta?
ja powiem szczerze że jeszcze nie mam zrobionych żadnych zakupów na święta:wściekła/y:a to wszystko przez D bo on zawsze na ostatnią chwile i pojedziemy dopiero w piątek:baffled:jakiś zły dzień dziś mam:crazy:wogóle nie czuję ze za kilka dni będą święta i najchętniej nic bym nie robiła.......

co będziecie piekekły na święta?
ja powiem szczerze że jeszcze nie mam zrobionych żadnych zakupów na święta:wściekła/y:a to wszystko przez D bo on zawsze na ostatnią chwile i pojedziemy dopiero w piątek:baffled:jakiś zły dzień dziś mam:crazy:wogóle nie czuję ze za kilka dni będą święta i najchętniej nic bym nie robiła.......
Monia ja tez nie czuje,ze swieta,nie mam nic! I to tez przez S,bo nie zostawil mi ani kasy ani samochodu. W sobote znowu na wariata bedzie,wrrr Nie lubie tych swiat i tyle, nie maja swojego uroku. Ja robie sernik, Shreka i jakiegos mazurka strzele (jutro,zeby zdazyl zmieknac) A jeszcze S mnie wczoraj wkurzyl,bo ja mu mowie,ze w sobote pojedziemy na zakupy, ktorych nie zrobilismy w niedziele,a on mi na to,ze nie ma z czym. No kurna ledwo wplynela kasa na konto z podatku, w niedziele wyplacil 400,a on mi mowi we wtorek,ze kasy nie ma!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Oj kasa kasa...........my jeszcze nie złożyliśmy do US zeznania podatkowego oczywiście D ma z tym zajechac tylko nie ma kiedy.Duże tego nie będzie ale zawsze coś i pewnie też rozpłyną się nie wiadomo kiedy życie

reklama
ja tez nie lubie tych swiat... ale my je praktycznie nie spedzamy w rodzinnym gronie .. tylko w niedziele zaliczamy odwiedzinki ( moi rodzice i mama P czyli tak o 14 bedziemi mieli juz luz ) a w poniedzialek wpadaja do nas nasi znajomi :) ja pieke tylko sernik, znajoma przynosi karpatke i luz starczy :) my tez jeszcze nie zanieslismy pit... tzn zanieslismy ale przy okienku okazalo sie ze musimy miec jeszcze pit0 hm...

Do góry