reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

hmmm bigosik,eklerki....
Monia a wlasnie ze sie kubki myja:-p dopiero wstawilam.I oby sie domyly bo w kazdej chwili maja przyjechac ludzie zalozyc nowe liczniki na gaz i prad wiec pewnie przez jakis czas pradu nie bedzie.

reklama
No i wlasnie przyjechal pan i powiedzial ze za 5 min wylaczy zasilanie w domu a zmywarka dopiero otworzyla tabletke:wściekła/y:

witam!

nie mam humoru, bo od dzis bede w innym dziale, u takiej malo sympatycznej baby. dzis juz jej sie odcielam raz, bo mnie wkur*****. jak na poczatku pokazę, ze nie moze sobie za duzo pozwalac, to jakos to bedzie-mam nadzieje

cos mi miga monitor i glowa mnie od tego boli

Asia u mnie wlasnie skonczyli to pewnie zaraz beda u Ciebie:-D
Donkat oddychaj spokojnie,policz do 10,mysl o tym ze prawdopodobnie zachaczysz tam na stale wiec nie czas na sprzeczki.Odczekaj troche i znajdz haka na kolezanke.

Ostatnia edycja:
Aneta ja mam takie same odczucia co do pogody jak Ty i takie samo natchnienie na lozko. Wstalismy po 10:-p Lubisz pichcic? Za mna fasolka chodzi po bretonsku,ale juz w tym tygodniu nie zrobie.

Wczoraj kupilam sobie 2 eklerki i zapomnialam o nich. I dobrez,bo dzisiaj sa o niebo lepsze niz wczoraj.
dołanczam się do grona leniuchów

Pogoda do bani.......... zaraz jade po dzieci i dzis na tańce nie idziemy bo mi poprostu sie nie chce, nie będfę gniła godzine w taka zgniliznę z młodym na dworze....przeciez niedawno skończył antybiotyk i nie daj bóg że cos się cofnie. Napale w kominku i będzie miodzio.

Jutro do tej bydgoszczy.........chce i nie chce mi sie jechać

Donuś nie daj sie babsztylowi;-)

Mnie natkneło na rybe po grecku, rybka się juz rozmraża.

W całej chacie wali już kapuchą aż miło:-D
Donuś trzymam kciuki żeby relacje się jakoś poukładały;-) ale nie daj sobie w kasze dmuchać;-)
Agulka narobiłaś mi smaka na rybkę po grecku:tak: będę musiała zrobić w przyszłym tygodniu:-)

reklama
Asia u mnie wlasnie skonczyli to pewnie zaraz beda u Ciebie:-D
Donkat oddychaj spokojnie,policz do 10,mysl o tym ze prawdopodobnie zachaczysz tam na stale wiec nie czas na sprzeczki.Odczekaj troche i znajdz haka na kolezanke.

No to chyba jednak nie byłą ta sama ekipa ;-) bo u mnie byli o 11.30 :-D
I straszliwie mnie namawiali na jednostrefowy licznik...

Aneta - brrrrrr. Współczuję, mam nadzieję że do mnie takie widoki nie dotrą już wcześniej niż w listopadzie!

Do góry