reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny poszukuje skarbonki-bankomatu,ale takiej co liczy w zlotowkach. Na Allegro nie moge znalezc, tzn. nie widzialam. Taka skarbonka koszuje ok.100zl. Moze widzialyscie w jakims sklepie u Was??

reklama
Raczej cos takiego Skarbonka bankomat

Wiem,ze ktos z dalszej rodziny kupil to w jakims sklepie,ale az w Warszawie. Co prawda znalazlam takie skarbonki,ale one sa angielskie,a ktos kupil taka przeliczajaca w zlotowkach

Ostatnia edycja:
Witam z kawką
za oknem pięknie słoneczko świeci aż życ sie chce i humor dobry mam:)) dziś znów na pewno zaliczę z dziecmi rolki i rowerek a tymczasem Mateusz jeszcze śpi,Ola już w przedszkolu a ja popijam kawkę i czekam na Prosto w serce........

Witaj, Monia. Ja oczywiście też już na nogach, próbuję dodzwonić się do przychodni i zapisać Maciusia na kontrolę.

Justyna, dopytaj, gdzie to kupili, jeśli gdzieś niedaleko mnie, to Ci to kupię i wyślę pocztą.

witam i ja

Monia, zycze, aby dobry humorek sie utzrymal caly dzien

ja spiaca jestem
Niunka tez nie mogla dzis wstac, az mnie serce bolalo, jak ja dzis budzilam :( potem mialam placz, ze nie cche sukienki, tylko spodniczke...o rety!!!!

mialo byc slonko, ale gdzies sie zapodzialo :-D

Aga, a jakie wiesci o nozkach dzieci przywiezliscie z Bydgoszczy?

Tak, Donkat, przeszedł mu już tego dnia, co byliśmy u lekarza. I wczoraj mu do ucha zaglądałam i już nie ma ropy, więc liczymy na to, że koniec leczenia będzie. A co do słonka, to przyszło do nas ;-):-)

reklama
Donuś te słonko to pewnie u nas się zapodziało bo pięknie swieci od rana;-):-)ale może i do was za raz dojdzie:tak:
a Mateuszek jeszcze śpi:szok::-)wczorajszy dzień go wykończył chyba:eek:
Majandra super że uszko Maciusia już zdrowe:-)a Ty jak się czujesz bo pamiętam że Ciebie tez coś rozkładało

Edit. moje małe kochanie własnie się obudziło spadam mu zrobic śniadanko....oj coś pokaszluje:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry