reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

a co u dzis tak puściutko???
mnie naszło dziś na rolady i już sie pieką na obiadek:-)a teraz idę zrobic kawkę;-)

reklama
u nas prawie 10 stopni ale wieje uuuuuuuuu a chciałam na rolki iśc jeden dzień nie jeżdziłam i już mi brakuje

ja nie wiem jak bym zareagowała bo tak jak piszesz mała społecznośc i jak zareagujesz ,zgłosisz to możesz miec nieprzyjemności ale z drugiej strony chodzi o dobro dziecka....może obserwuj ich bacznie a w razie czego zgłoś to anonimowo

Majandra musisz się skupic na pisaniu pracy może postaraj sobie wyznaczyc jakies godziny w których nie zajmujesz się niczym innym tylko pisaniem pracynp od do.... a dla BB też oczywiście postaraj się chociaż jakies 15-30min wygospodarowac....

witam babeczki!!!

u nas slonko, ale wieje, ze hohoh! rano, jak jechalam to mi porzadnie autem rzucalo an obki!

Donkat, a to Julitka już na dwóch kółkach się uczy?

eee tam! dopiero na 4, bo jesienia za nic nie chciala sama, tylko zeby ja pchac

a co u dzis tak puściutko???
mnie naszło dziś na rolady i już sie pieką na obiadek:-)a teraz idę zrobic kawkę;-)

Monia, moge sie wprosic an roladki?:zawstydzona/y:
a swoja droga, jak je robisz?

Tak jak piszesz, będę nasłuchiwać i sąsiadów z góry spytam, czy ich to niepokoi tak jak mnie.

.

milama Ci to poradzic. popytaj innych, moze cos wiedza o tej rodzinie.

chociaz mowie wam, u nas tez ciagle slychac placz niunki i awantury. ona o byle co drze japkę, a ja tez krzykne. i ktos pomysli, ze tluke dziecko...

reklama
Donus kupuje już potłuczone mięsko na rolady przyprawiam,smaruję musztardą i daje farsz(2kiełbaski,kawałek boczku i cebula,zmielic doprawic solą pieprzem,dodac musztardy)no i zawijam i wiąże nitką. Na patelnie na rozgrzaną margarynę i podpiekam a później dolewam wodę i duszę pod przykryciem do miękości .ok 45-60min. Wychodzi pyszny sosik i roladki Uwielbiam. A na obiadek zapraszam:-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry