reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aga stwierdzila,ze taka chudzinka nie ma z czego sie odchudzac. Kurna musze brzuszki zaczac robic,bo cos mi wisi i wylewa sie w pewnych miejscach:baffled: Nie mam pojecia skad sie "to" wzielo,ale nie mowie,ze ejstem gruba. Brak mi cwiczen, ruchu

Agulka, gdzie Twój suwaczek odchudzaniowy?:confused:
stwierdziłam, że po co mi , jak nie ma silnej woli i nie daje rady
Aga stwierdzila,ze taka chudzinka nie ma z czego sie odchudzac. Kurna musze brzuszki zaczac robic,bo cos mi wisi i wylewa sie w pewnych miejscach:baffled: Nie mam pojecia skad sie "to" wzielo,ale nie mowie,ze ejstem gruba. Brak mi cwiczen, ruchu
HAHAHAHA

Justa a Wy nie planujecie wypadu do Władka?

reklama
Witam i zmykam bo na 9 mam z Olusią do arelgologa na testy skórne a najpierw trzeba Matusia do babci zawieźc:tak:u nas dalej szraro buro i ponuro.....

Do góry