reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć dziewczyny
wywołana, obecna nie do końca przytomna ale jest dobrze:))))))siedzę i wkuwam diabelne ustawy- jutro mam egzamin w pracy- wiec która będzie pamiętała- o 10 rano poproszę o trzymanie kciuków :):tak:;-)
Poza tym u nas wszystko w porządku- dzieci jako tako uspokoiły się z choróbskami- żeby nie wypowiedzieć w zła godzinę -rosną, łobuzują niesamowicie- Nela jest..... brak mi słów-.........jest wszędzie, pojawia się znikąd, wchodzi na meble, kawę wylewa, rowerkiem chce jeździć, Damiana bije, szczypie, płaczem chce wszystko wymuszać i nerwus !!!!!!!!!!potrafi położyć się na podłodze i machać rękami i nogami drąc się przy tym wniebogłosy - jestem do tego nieprzyzwyczajona:-( generalni drugi żywioł mi rośnie w domu:szok::szok::szok:
Damian ma wakacje i daje do wiwatu teściowej ale w poniedziałek przyjeżdża moja mama wiec mam nadzieję trochę się nim zajmie.
M standardowo w trasie - już 3 tydzień nieobecny w domu- Młody aż się popłakał ostatnio do słuchawki jak z nim rozmawiał:-(
teraz zmykam do ustaw

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i do następnego razu

reklama
witam
gagulec majandra kciukasy mocno zaciśnięte :tak:
czy u was też jest tak brzydko i zimno?????
gagulec dobrze że dzieci zdrowe :tak:Kornelcia wyrosnie z łobuzowania no a M szkoda że takie długie nieobenosci w domu ma:-(
donkat jak robiłas to mięsko? też chętnie bym sprubowała zrobic

witam

jjeku, cos mnie dziwnie oko szczypie, chyba mi cos rosnie:-(

moja niunka (ccciiiiii, zeby nie zapeszyc) od jakiegos czasu nie ma wscieklych zachowan. mozna z nia pogadac, ponegocjowac...chyba jje ten bun na razie minal. spokojnie bedzie do urodzin i od pazdziernika znowu to samo, jak co roku;-):cool2:.

wczoraj przed snem mala mowi tak: mamus ja tak Cie uwielbiam, ze chyba bede musiala z Toba spac:-D:-D

objadlam sie zapiekanek i mi sie spiaco zrobilo:zawstydzona/y:

Gagus, chyba za pozno teraz z tymi kciukami przeczytalam... jak poszlo?

Majandra, ale fajowo by bylo...orzygotowuj sie solidnie, bo masz super szanse!

Monia, mialam rekaw do pieczenia, ktory nawet nie wiedzialam jak uzyc:zawstydzona/y:. dzieki niemu miesko bylo soczyste, a nie suche jak wior. mieso na noc natarlam sola i przyprawami. na drugi dzien wlozylam do rekawa, oblozylam jezszcze cebulka, liscmi maggi. potem podlalam troche wody do rekawa i sie pieklo.

Majandra, Gagulec - mam nadzieję, że Wam dziś świetnie poszło. Dajcie znać.
Skrobię chyłkiem z pracy, jeszcze tylko jutro i mam prawie trzy tygodnie urlopu. Ogólnie mamy sie nieźle, bez choróbsk, w planach urlopowy pobyt u rodziców, wizyta u siostry i brata, i weekend w Kłodzku.
Ostatnio wykryto u mnie podwyższone TSH i własnie dziś pierwszy dzień mam euterox (czy siakoś tak). Zrobiłam Staśkowi też TSH i wyszło niestety podwyższone, ok 5 jakichśtam jednostek, a pediatra twierdzi, że taki mały człowiek powinien mieć do 3. Przed nami więc dodatkowe badania, no i koniecznie musimy też sprawdzić Sabinkę.
Pozdrawiam babeczki serdecznie :)

Hejka
Na szybciutko- jestem po egzaminie :)))))))) wniosek o umowę na czas nieokreślony też już złożony:-):-):-) Hip hip hurra- będzie praca, będzie płaca (i podwyżka)
jestem przeszczęsliwa:-D
pozdrawiam

Gaguś rewelacja:-) zacieszam razem z Tobą:-)
Carioca zdrówka przede wszystkim życzę:tak: a ten wekend w Kłodzku to kiedy?Może wreszcie się poznamy? Ja na spotkanko jak zawsze chętna:-);-)

Gagus suuuuuuuuper wiadomości i gratulacje, należy Ci się:tak:
Majandra nadal trzymam kciuki.............. i jak?????????????????

Witam wszystkie i do nastepnego......... u nas po staremu

reklama
Gagulec gratulacje!!! A z tirowcami niestety tak jest albo kaska albo dom:-( choc nie do konca to jest tez tak,ze Ci co rzadziej zjezdzaja zarobia duzo wiecej, przecierz za cos musz zyc w tym swiecie,no ale co zrobic

Ta pogoda mnie wykonczy. Zimno, wieje, popaduje... Wczoraj to juz myslalam,ze umre z nudow

Do góry