reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Raczej nic nie zjadał innego niż my, a nam odpukac nic nie jest.

Nuśka 100 lat szczęścia, miłości, kasy z okazji rocznicy slubu

Adaśko własnie usnął a Maja próbuje:sorry:

A cóż tu tak puściutko:szok: witam sie z pracy o poranku niestety chora:wściekła/y: Tuska mi sprzedała ale ona sie jakoś trzyma i tylko smarczy i pokasłuje za to ja wczoraj gorączka w nocy sie trzy razy przebierałam:szok: i ledwo żyję:wściekła/y: idę zaraz zrobić sobie kawkę;-)
Nuska i my do życzeń się przyłanczamy:-) spóźnione ale szczere 100lat:-)

Przekauzje spoznione zyczenia dla chlopakow. Spoznione, poniewaz nie bylo mnie wczesniej.

Olafku, Stasiu i Damianku, zycze Wam duzo usmiechu, grzecznych rodzicow, fajnych zabawek, ciekawych kolegow i kolezanek i zdrooowka !!

Olafku, Stasiu i Damianku, zycze Wam duzo usmiechu, grzecznych rodzicow, fajnych zabawek, ciekawych kolegow i kolezanek i zdrooowka !!

Również i my się przyłanczamy:-)

Monia jak tam po weselichu?

U nas wszystko wróciło do normy tzn już nikogo nie mam na urlopie:-D i mogę sobie spokjnie zasiąśc przed kompem z kanapkami, w szlafroczku i gorącą herbatką, J na zmianie a dzieci spią

A cóż tu tak puściutko:szok: witam sie z pracy o poranku niestety chora:wściekła/y: Tuska mi sprzedała ale ona sie jakoś trzyma i tylko smarczy i pokasłuje za to ja wczoraj gorączka w nocy sie trzy razy przebierałam:szok: i ledwo żyję:wściekła/y: idę zaraz zrobić sobie kawkę;-)
Nuska i my do życzeń się przyłanczamy:-) spóźnione ale szczere 100lat:-)
u nas jest identycznie .................. ja zdycham a dzieciaki jakoś się trzymają.

Monia no własnie jak weselisko?

Donuś to teraz byłas na tym szkoleniu w Poznaniu>?

wiecie, że akcja PUNKTY ERa się juz kończą i kto nie wykorzysta temu przepadną? My wzielismy głośniki do kompa i słuchawki............ tyele tylko mogliśmy:cool:

Pogoda nam sie poprawila i dobrze,bo jest jakis powod do radosci.
2 powod to taki,ze od czwartku Aska z Amelia sa w PL. Mala czarownica jakies mantry odprawia i glowka potrzasa na "nie" i patrzy mi gleboko w oczy. Chyba chce mnie zahipnotyzowac,bo jest zakochana w moich zlotych kolczykach:-D Rozgadana, usmiechnieta cyganicha mala. Zaczela na kolankach zasowac, za chodzenie nic sie nie bierzeale po tych szeleczkach ma troche czasu jeszcze. Najlepsze jest to,ze Aska tutaj,a szwagra wyrostek zaatakowal i juz jest na oddziale.

Ogolnie nastroj do zadu, nawet nie chce mi sie wlosow pofarbowac.Dzisiaj znowu odbylam pielgrzymke i lipa...

Aneta grzej sie!!
Monia jak wesele? Z przedszkolem cos mowia?

witam

nie Agus, jeszcze nie bylam na szkoleniu, bede 6-7.10. w ten weekend bylam zajeta urodzinkami Julitki.
Justka, to bedzie w Murowanej Golslinie, widze na mapie ze nie tak daleko od Ciebie...

wczoraj wstalam z bolem gardla, pobralam tabletek, na wieczor najdlam sie czosnku, wysmarowalam amolem i dzis juz OK.
cala rodzinka P chora,wiec i nas zaczelo brac.

Julitka o malo sie nie poplakala, jak Ala z Kamilem wyjezdzali od na s wniedziele. jeszcze w poniedzialek pytala, dlaczego Kamilek musila jechac i czemu nie moze mieszkac z nami??????? -oj, zakochana jest w tym Kamilu!!!!

reklama
witam

nie Agus, jeszcze nie bylam na szkoleniu, bede 6-7.10. w ten weekend bylam zajeta urodzinkami Julitki.
Justka, to bedzie w Murowanej Golslinie, widze na mapie ze nie tak daleko od Ciebie...

wczoraj wstalam z bolem gardla, pobralam tabletek, na wieczor najdlam sie czosnku, wysmarowalam amolem i dzis juz OK.
cala rodzinka P chora,wiec i nas zaczelo brac.

Julitka o malo sie nie poplakala, jak Ala z Kamilem wyjezdzali od na s wniedziele. jeszcze w poniedzialek pytala, dlaczego Kamilek musila jechac i czemu nie moze mieszkac z nami??????? -oj, zakochana jest w tym Kamilu!!!!

a ja niedobra e-ciotka nawet życzeń nie złozyłam:zawstydzona/y: Zdrówka dla Julitki, uśmiechu codziennie, mało trosk w maleńkiej główce, szczęśliwego dzieciństwa i pewnie duzo prezentów dostała:tak: Ucałuja od nas Julitkę

A tak w ogóle to prosimy zdjęcia urodzineowe tortów dzieci ( i nie tylko) które juz są po urodzinkach,

u nas ładna pogoda, tzn nie ma wysokiej temperatury, ale słonko świeci

Do góry