donkat
Fanka BB :)
Agus, dziekuje w imieniu Julitki
Justka pewnie siema czym pochwalic jesli chodiz o tort:-) bo ja, to...znacie moje talenty piekarskie, prawda? tym razem tez nie zawiodlam

. stwierdzilam, ze w tym roku nie kupie tortu, tylko zrobie bananowca i bedzie sluzyl za tort. jako ze byalm niewyrobiona, to moja siotra mi pomogla i zajela sie plackiem,a ja robilam salatki. tak sie zagadalysmy, ze nam sie z abardzo skrzepla galaretka do masy i A.(taki sam talen jak i ja
) zamiast ja moze troche podgrzac i rozpuscic, to podziabala i wrzucila taka. na urodzinkach niose dumnie ten "tort" z palaca sie fontanna tortowa, efekt piekny, a jak przyszlo do kroejenia, to.....ciapa

smak byl dobry, szkoda ze konsystencja nie ta

prezento niunka dostala malutko, bo ustalilismy, zeby kazdy kupil cos drobnego,a reszte kwoty, ktora przeznaczyl na prezent dal w pieniadzach i zbieramy an nowy rower.
rybke kupilismy my i Julitka zadowolona:-)
najlepiej, bo kupilam czapeczki i gwizdki. kazdy po przyjsciu dostwal czapeczke i myslalam, ze nie ebda chcieli zakladac, a tu sie nikt nie wylamal i swietnie musielismy wygladac z ulicy jak chodzilismy po podworku w tyhc czapeczkach

mnie bylo tak w niej wygodnie, ze dopieor jak patrzylam an innych to sobie przypominalam, ze mam;-)
Justka pewnie siema czym pochwalic jesli chodiz o tort:-) bo ja, to...znacie moje talenty piekarskie, prawda? tym razem tez nie zawiodlam

prezento niunka dostala malutko, bo ustalilismy, zeby kazdy kupil cos drobnego,a reszte kwoty, ktora przeznaczyl na prezent dal w pieniadzach i zbieramy an nowy rower.
rybke kupilismy my i Julitka zadowolona:-)
najlepiej, bo kupilam czapeczki i gwizdki. kazdy po przyjsciu dostwal czapeczke i myslalam, ze nie ebda chcieli zakladac, a tu sie nikt nie wylamal i swietnie musielismy wygladac z ulicy jak chodzilismy po podworku w tyhc czapeczkach