reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) mam dzisiaj okropnego lenia i normalne prace zajmuję mi dwa razy więcej czasu:baffled: Tuśka niby lepiej ale dalej kaszle więc jutro też siedzi w domu i w poniedziałek też zostanie z moim tatą bo mają grupy mieszane w przedszkolu więc doszłam do wniosku, ze jak ją zostawie to będzie w sumie 7 dni na wyprowadzenie jej z tych kaszloków;-) ale musiałam zrezygnować z wekendowego sprzedawania kwiatków bo teściowa chora a jakoś nie mam sumienia 4 dni z rzędu jej posyłać dziadkowi na głowe:sorry2:
Asiu głosik oczywiście oddany:-)

reklama
wrrrrr jaki ten mój syn jest nieposłuszny:wściekła/y:
u nas za oknem wiosna:-)cieplutko aż miło:tak:
dzis u Oli w przedszkolu maja zajęcia otwarte z rytmiki więc wybieram się zobaczyc czego te dzieciaczki uczą a Mateusza w tym czasie zaprowadzę do jego ukochanej sąsiadki Zyty;-)

ciagle dzis jem i znow glodna jestem

Asia, glos oddany. masz duze sznase. czy tyle osob namowilas do glosowania, czy po prostu Twoje haslo sie tak podoba?;-)

wrrrrr jaki ten mój syn jest nieposłuszny:wściekła/y:
u nas za oknem wiosna:-)cieplutko aż miło:tak:
dzis u Oli w przedszkolu maja zajęcia otwarte z rytmiki więc wybieram się zobaczyc czego te dzieciaczki uczą a Mateusza w tym czasie zaprowadzę do jego ukochanej sąsiadki Zyty;-)

Monia, ja niemalze codzienie jecze, ze Julitka jest nieposluszna

lubie dni/godziny/zajecia otwarte w przedszkolu. zawsze jestem ciekawa, co tam dzieciaki porabiaja.

Aneta, szkoda, ze nie zarobisz dodatkoej kasiorki. a M nie moze byc w weekend z mala?

Donuś w sobotę nie da rady:no: zawsze ma wtedy najwięcej roboty, bo trzeba porozliczać kierowców i coś porobić przy autach, a prawde mówiąc tak jakoś nie mam sumienia zostawić młodej chorej na 4 dni praktycznie:sorry2: bo jutro i w poniedziałek normalnie pracuje, a gdybym poszła sprzedawać te kwiatki to bym wróciła po 18:sorry2:

Witam i ja.

Asia głosik oddany

Zdrówka dla dzieci, które chorują.

Mój Adaśko też dziś w domu został, niby nic mu nie jest ale jak wczoraj wieczorem zakaszlał i w nocy też to myslałam, że mam gruźlika w domu.
Więc pójdzie też dopiero w środę do przedszkola, w poniedziałk Maja nie ma lekcji w szkole........ czyli mamy długgggggggggggggggi weekend.

Dzis Maja miała pasowanie na pierwszzoklasistkę:tak:

Dzięki dziewczyny - donkat - chyba jedno i drugie ;-) bo części nicków nie kojarzę zupełnie a czesc jest znajomych.
Współczuję Wam chorób - my póki co trzymamy sie zdrowo - Jakieś lekkie katary tylko nas trafiły ale szybko sobie poszły.

Witam i ja z świeżo mielona kawką:tak:
Donkat u mnie też ciąg dalszy nerwów przez Mateusza ja mogę mówic swoje,prosic ,tłumaczyc a on i tak swoje normalnie ma gdzieś moje słowa:wściekła/y::-(

Witam i ja ale tylko na chwileczkę:-) bo mam grupe wariatów w obiekcie i jestem w trakcie sprzątania po ich sniadaniu;-) wiecie jak tak czytam jak piszecie, ze Wam dzieci nerwy szarpią to normalnie mam ochotę całować ziemię po której stąpa Tuśka:sorry2::tak::-) spędziłyśmy teraz 2 dni w domu non stop razem i przyznam, ze najchętniej bym to powtarzała tak często jak się da:tak:

reklama
Asia, mozna codziennie glosowac, czy tylko raz?

Monia, jak ja Cie rozumiem...

Aneta, tez bym tak chciala....Nie powiem, bo sa dni, ze nie ma awantur i jakos lagodnie wszystko mija, ale jendak wieszkosc jest tych zlych

jakas niedorobiona dzisiaj jestem, nic mi sie nie chce, wszystko mi zajmuje 2x tyle czasu.
w niedziele mamy miec gosci: P spedytora z rodzinka. teraz mysle, ze troche glupio ten termin wymyslilam, bo mozna by bylo juz isc na czesc grobow...

Do góry