reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam.

Adaś o niebo lepiej:tak::tak::tak: noc była dośc normalna:sorry2:

Monia dziewczyn chodziło 6 i uzbierały sporo cukierków, potem w jednym z domów dzielili na równo i młoda przyniosła pół jednorazówki słodyczy

Idziemy dzis do cyrku:happy:, młody był tylko raz jak miał niecałe 2 latka

witam

w sumie to fajny ten tydzien, dzis juz czwartek;-)

Carioca, wzielam te oferte z grupona. zastanaiwalm sie tylko dlateog, ze to dosc daleko ode mnie i mi nie po drodze ale dam rade

Donkat u Igora właśnie tak się zaczęło dwa dni gorączka dość wysoka i się okazało że gardło ale trzymam kciuki aby u Was się obeszło bez antybiotyku , Jak Wasze uszka?

Julitce psikam gardlo tantum verde, mala panikara drze sie przy tym jak przy zastrzykach. nie boli ja gardlo, bo ja pytam. nie jest tez czerwone, tylko troszke po bokach. na razie obserwuje.

uszka Julitki chyba OK, nie daje mi na razie tam ich dokladnie obejrzec, a ja nadal nie mam dla niej kolczykow.
moj mam nadzieje , ze tez juz zaleczone. dzis mam zamair zrobic kolejna probe zmiany

Myślałam też by zawieźć Staśka pociągiem na wieś do rodziców, ale sama nie wiem. Rodzice nciskąją by jednak go zawieźć, no zobaczę jak się będzie czuł.

Poluję na gruponie na jakiś weekend z mężem w hotelu, rany tak się wyspać do bólu, nie gotować, nie sprzątać, nie kąpać bąbli, chyba bym z łóżka nie wychodziła. Dzieciaki byśmy zostawili u moich rodzicow, jeszcze nigdy ich na noc samych nie zostawilismy, ale marzy mi się to...

a Stas wytrzym tak dlugo (mysle, ze tam posiedzi jakis czas) u dziadkow bez Was sam?

spoor jest ofert na gruponach jesli chodzi o weekendy w PL. a gdzie checie wyjechac?
wrzuc sobie w Google haslo: agregator ofert grupowych, to wyskocza ze wszystki portali zakupowych.

Carioca, ja dziś podobne marzenie miałam. Przypomniało mi się, jak to było, gdy Maćka jeszcze nie było, jak wracaliśmy z pracy i mieliśmy wszystko w d... . Mogliśmy się walnąć na łóżko i tv oglądać. A teraz... możemy pomarzyć :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no, ja nie raz sobie mysl, ale jednoczesnie przychodzi mi od razu mysl, ze jak ja wtedy moglam nie miec na cos czasu, jak moglam byc zmeczona, skoro teraz z dzieckiem jest duzo wiecej pracy i daje rade...
Asia, Tobie to pomnik w myslach stawiam za sile, odwage i poswiecenie dla dzieci:-)

Przed 20-tą dopiero wrócilismy do domu................... dzieci zadowolone z cyrku, choć młody 5 min przed końcem zasnął mi na kolanach:sorry2:
Dzis ja również idę zaraz spac bo jakaś "wyrzygana " jestem........... J ma drugą zmianę więc śpi u moich, bo jutro ma na pierwszą:confused:

u nas też chorobowo jakby lepiej. I też wyżygana jestem, byłam dziś już w robocie, skończyła mi się opieka, więcej nie moge wziąć. Więc Staśku jutro jedzie ze mna do moich rodzicow i wróce w niedizele. Spedzimy razem troche czasu, co nam sie przyda bo jak nie odstaje tyle uwagi i czasu ile potrzebuje to dostaje rogów, a ja przy tym świra. Bibi była dziś w żłobku, odzwyczaiła się trochę, przez co była dziś jeczydusza.
Mamusie dziewczynek - chcę kupić na mikołaja Bibi domek dla lalek, możecie coś polecić, albo poradzić, odradzić?
Stasiek sobie zażyczył karetkę z lego. Mam nadzieje, ze mikołaj dostanie jakąs premie w najliższym czasie, bo bida z nydzą. O oponach zimowych nie wspominając. Jeszcze do tego pralka zaczęła się psuć, odkurzacz zdycha śmiercią naturalną, a komp wyje i też chce popełnić samobójstwo, bo ciągle się wiesza. Masssskrrrraaaa.

reklama
oj jaki Mateusz dzis niedobry był myślałam że wyjdę z siebie:wściekła/y:koleżanka nawet stwierdziła że jej Zuzia to niedobra jest a z tego co widzi to Mateusz jeszcze gorszy:sorry2:
byliśmy dzis u dentysty tzn z Olą jechałam i przy okazji Mateusza wziełam no i też ładnie pokazał ząbki i okazała się że na dolnej 5 zaczynają pojawiac sie plamki ale stwierdziła ze tak za 2 miesiące trzeba będzie wiercic oj ciężko to widzę:sorry2:
Carioca my mieliśmy ten WADER DOMEK DLA LALEK 25400 SKLEP MAŁE ABC DABROWA (1862974909) - Aukcje internetowe Allegro i ja go nie polecam :no: za to kuzynka Oli ma ten Wielki Domek dla lalek BARBIE światło + dźwięk (1890608044) - Aukcje internetowe Allegro i dzieci zawsze chętni się nim bawią a Mateusz to obowiązkowo jak tam jesteśmy to bawi się tym domkiem:-D

Do góry