reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca Tuśka ma coś w tym stylu DUŻY DOMEK DLA LALEK Z WYPOSAŻENIEM I FIGURKAMI (1894162834) - Aukcje internetowe Allegro i nawet ładnie się nim bawi:tak: ale mi się marzy i moze się skuszę jeśli fundusze pozwolą i na gwiazdkę dostanie taki EICHHORN 2527 PIĘTROWY DOMEK DLA LALEK (1889905401) - Aukcje internetowe Allegro :sorry2:
Monia ja nie kumam:baffled: to nie można już teraz coś zrobić z tym ząbkiem? Tylko czekać 2 miesiące i wtedy wiercić:baffled:

A ja mam przymusowy odwyk od tv:szok: odłączyli nam dzisiaj kablówkę bo wypowiedziałam umowę a nową telewizję z dialogu nie wiadomo kiedy przyjdą podłączyć:baffled: ale cóż tak to jest jak się chłop takimi sprawami zajmuje;-) także zmykam jeszcze trochę poczytać książkę i palulu:tak:

reklama
Witam się o poranku oczywiście z kawką;-) mam dzisiaj ambitny plan umyć okna ciekawe ile mi się uda zrealizować:baffled:
Justyna hop hop co tam u Was?

Witam z kawką:-)
Aneta
bo Mateusz nie był w planowanej wizycie wczoraj i więc tak na szybko mu spojżała bo juz następny pacjent czekał a i tak juz miała opóźnienie a powiedziała że prędzej nie trzeba bo to jest maleńka plamka powiedziała że za miesiąc dwa jak będziemy na następnej wizycie

Aga co masz na myśli pisząc rozluźniony?:baffled:;-)
Okno w kuchni już umyte :tak: biorę się teraz w Tuśki pokoju;-) no i czekam na montera bo udało mi się wyżebrać i może się uda a będziemy dziś już mieć tv:tak: Tuśka dzisiaj oświadczyła, że jak nie będzie tv to mam się z nią wyprowadzić do babci Basi:szok::-D a tatuś niech sobie gra na konsoli:-D

Aga co masz na myśli pisząc rozluźniony?:baffled:;-)
Okno w kuchni już umyte :tak: biorę się teraz w Tuśki pokoju;-) no i czekam na montera bo udało mi się wyżebrać i może się uda a będziemy dziś już mieć tv:tak: Tuśka dzisiaj oświadczyła, że jak nie będzie tv to mam się z nią wyprowadzić do babci Basi:szok::-D a tatuś niech sobie gra na konsoli:-D

:-D:-D:-D czyt. rozwolnienie;-)

ja bez TV moge żyć jak jest komp a jak kompa nie ma to TV musi być :-)

wiesz ja też wychodzę z założenia, ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszł, bo przynajmniej wzięłam się za te okna;-) właśnie kończę u Tuśki:tak: a i dzwonił monter że koło 12 będzie:tak: więc muszę zgęszczać ruchy bo mi dużo czasu nie zostało na to mycie okien:-D

witam

ale sie zle ostatnio pracuje. brakuje kasy w firmie i szefowie sie o wszsytko czepiaja. nie lubie tak:crazy:

poza tym u nas OK. po tej zmianie czasu nawet mi sie sprawnie rano wstaje przed budzikiem:szok:

kobietki, ja bez tv, to standard, ale od kiedy zaczleam pracowac, to i kompa baaardzo rzadko wlaczam.
chociaz, powiem po cichutku, ze zaczelam juz molestowac P o tv:zawstydzona/y:

Milego dnia zycze i trzymajcie kciuki, zebym malo ochrzanu do konca dnia dostala

Donuś trzymam kciukasy zeby do końca dnia w pracy było spokojnie:tak:
Okna pomyte, firany się kręcą:tak: poodkurzałam i pomyłam podłogi jeszcze kurze powycierać i spokój;-) monter zadzwonił ze będzie 13-14:wściekła/y: nie nawidzę takiego przesuwania bo jestem uziemiona a miałam jechać popatrzeć na ceny materacy na Tuśki nowe łóżko no i zapytać przy okazji czy czasem już nie przyszło bo już prawie 2 tygodnie czekamy:sorry2: co prawda mówili, ze do 3 tygodni ale może akurat:sorry2:

reklama
czesc! pamietacie mnie jeszcze? az mi wstyd, ze tak dlugo do was nie zagladam...
co u was? mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko w porzadku, dzieciaczki rosna zdrowe, w domach tez ok. jak tam justyna- udalo sie jej zajsc w ciaze? a moze juz urodzila? przybylo jeszcze jakis dzieciaczkow?
u mnie sie wiele pozmienialo. w zasadzie to zycie wywrocilo mi sie do gory nogami... ale nie bede wam teraz marudzic. moze wieczorem znajde chwilke to wpadne na zamkniety.
pozdrawiam was serdecznie!
ale ja za wami tesknilam :)

Do góry