reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja teraz z kawką/
Monia pewnie do przedszkola Ole poszłaś zaprowadzić:tak:
Zgadnijcie o której Adaśko wstał...................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znów 5:30:crazy::crazy::crazy::crazy:

Łeb mnie boli i mam lekkiego doła:-:)-:)-(

Posprzątać bym usiała, pranie wstawić bym musiała, powywalac "niepotrzebne" zabawki bym musiała, obiad zrobic bym musiała, pochować letnie buty bym musiała, porządek w garderobie zrobic bym musiała............................... ale mi sie nie chce:sorry2:

witam

Justka, zadowoleni jestescie z tego tv?

Agus, to zrob to, co bys nie musiala:-D:rofl2:
ja dzis wstala o 4,30:szok:i ze stresu nie moglam zasnac, wiec zaczelam czytac ksiazke. nawet kawy dzis nie pilam

jade po pracy na mikrodermabrazje w koncu.

Julitka dzis u babci, dzwonie do nich, aona sie chwali, ze ssie smoczka:baffled: "madra" babcia dala jej smoczka Julki:szok: i jakie obie szczesliwe!! Julitce sie nie dziwe, ale starej ba...!!!

Melduje się:-) jakoś mi weny brak tylko podczytuje:sorry2: w pracy ogólne zamieszanie przed długim wekendem i najazd gości:tak: więc ciągle czasu brak no i chyba dopada mnie ogólne przemęczenie po tych dwóch prawie pod rząd urlopach moich koleżanek. nawet nie wiecie jak się cieszę, że wreszcie mam dwa dni wolne:tak:

Dzień dobry a raczej wieczór

ja dzis wstala o 4,30:szok:i ze stresu nie moglam zasnac, wiec zaczelam czytac ksiazke. nawet kawy dzis nie pilam

jade po pracy na mikrodermabrazje w koncu.

Julitka dzis u babci, dzwonie do nich, aona sie chwali, ze ssie smoczka:baffled: "madra" babcia dala jej smoczka Julki:szok: i jakie obie szczesliwe!! Julitce sie nie dziwe, ale starej ba...!!!

:szok::szok:szok co za pomysł brawo dla babci :baffled::rofl2::rofl2:

Aga ja ostatnio jak się zabrałam za segregowanie zabawek i gruntowny porządek w młodego pokoju to mnie noc zastała ale dwa worki zabawek usunięte.....poza tym tez mi się nic nie chce

Justyna
jakoś sobie ten czas wygospodarujesz z młodym , początki są zawsze trudne ale się cieszę że w pracy atmosfera ok bynajmniej na razie trzymam kciuki żeby tak zostało

Ostatnia edycja:
dziewczyny jestem strasznie zdenerwowana :wściekła/y:ojciec od 2 chłopców z Oli grupy to jakiś palant chyba dziś koleżanka mi mówiła że on cały czas się na nią gapił jak przyprowadzała córkę do przedszkola a ostatnio nawet zaczął ją zaczepiac .A dziś taka sytuacja odbieraliśmy dzieci z przedszkola ja i ta koleżanka no i pech trafił że ten facet tez akurat odbierał synów najpierw gapił sie na nią w szatni ale wkońcu wyszedł trochę trwało zanim my wyszłyśmy może z 10min wychodzimy patrzymy a on siedzi w aucie pod przedszkolem i dalej głupio sie patrzy przeszliśmy kawałek zanim on ruszył no i ruszył z piskiem opon jechał jak wariat a na skrzyżowanie jak wjechał to z taką prędkością że nie wyrobił i rąbnął w barierki tak że barierki tak że złamały się na pół dodam że jechał z dziecmi:wściekła/y:a jak one nie były zapięte w fotelikach to mogło się im cos się stać :-(on cofnął i z piskim opon pojechał dalej normalnie idiota:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:siedzę i myślę o tych chłopcach i mam nadzieję że im się nic nie stało .........normalnie rozszarpała bym tego faceta

Łoj matulo............ kretyn.......... tylko czemu on tak sie gapił i w przedszkolu i dlaczego czekał aż wyjdziecie????????????

Nuska zabawki nie poseregowane, ale w pokoju przemeblowanie zrobilismy i małą wieże młodemu kupilismy więc był przeszczęśliwy

Miłego wieczoru

reklama
Do góry