reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja też;-) ale oglądam też rodzinkę i muszę przyznać że dzięki temu serialowi polubiłam Kożuchowską

Monia gdyby nie fakt że miał dzieci w aucie to bym powiedziała że dostał za swoje :rofl2: jak szczeniak chciał się popisać a tu :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Donus powiem Ci,ze bardzo jestesmy zadowoleni, nic sie nie dzieje, jest prosty w obsludze, latwo sie podlacza rozne sprzety bardzo ladne ma kolory, dobra rozdzielczosc(czyli,ze nie ma zadnych zawieszek w obrazie,czy jakiegos ziarna)

Monia facet jakis nienormalny jest:wściekła/y:

Ryczec mi sie chceze nie wiem... Dzisiaj kierowniczka wziela mnie po pracy dala kase za te dni probne,bo tak mialo byc i powiedziala,ze jeszcze jedna osobe ma na probe i pozniej sie odezwie. I teraz nie wiem co myslec,bo ona np. od poniedzialku ma urlop wiec chyba nie wezmi nowej osoby skoro jej nie bedzie. Jak rozmawialysmy w poniedzialek to w zasadzie nic nie mowila,ze ejszcze kogos tam ma. A dzisiaj slyszalam rozmowe jak sie pytala jednej dziewczynie "a znasz ta dziewczyne? jaka jest, mozesz cos o niej powiedziec?" czyli wychodzi,ze faktycznie kogos jeszcze ma,ale czy ja jestem juz skreslona??

O kurcze Jstka niefajnie:wściekła/y: mam nadzieję, ze jednak wszystko się potoczy po Twojej myśli:tak: w każdym bądź razie mocno trzymam za to kciukasy:tak:
Ja już w domku po spacerku z Mafim;-) mgła dziś straszna na drodze chwilami nie dało się jechać szybciej jak 30-40 na godzinę:szok: nie nawidzę takich warunków bo wleke się do domu jak ostatnia melepeta:sorry2:

reklama
Justyna:szok: a miało być już tylko lepiej ........., kurcze czyżby mieli kogoś "po znajomości":crazy::baffled:
kurna śmierdzi tu................ obawiam się że laska dostanie robote po znajomości............... nie życze tegto Ci Justa, ale ten świat jest okrutny jeśli chodzi o robotę

Witam pierwsza :-D

Umyję dziś okna, bo później będzie za zimno. Kto się przyłączy? ;-):-p

do kawki ja sie przyłanczam.............. rodzice maja dzis na noc przyjechac i wypadałoby ciut posprzątać, ale......................... :baffled::baffled::baffled: oj jaka dziś mgła, nie widziałam auta jadącego tuz przede mną:szok:

Do góry