reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To ja prędzej gorzką niż bez zabielacza wypiję.
Jedno okno umyte. Zmarzłam
Jedno okno umyte. Zmarzłam

Spać czy sprzątać

o to jest pytanie??????????????????????????????

aaaaaaaaaaaaaaaaa młodego wczoraj przeciągneliśmy o godzinę, by poszedł później spać................ efekty tego dzis były.......... spalismy 15 min dłużej, czyli do 5:45
...... ja nie wiem skąd on ma tyle w sobie energii, cały dzień na wyskokich obrotach, jakby ADHD miał

aaaaaaaaaaaaaaaaa młodego wczoraj przeciągneliśmy o godzinę, by poszedł później spać................ efekty tego dzis były.......... spalismy 15 min dłużej, czyli do 5:45

Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
Hej!!
ostatni dzien i odpoczynek...
pieka mnie oczy
Monia, a ten facet sie gapil tak na te twoja kolezanke? ze mu sie pewnie spodobalaa? jakis nienormalny!!! widzialas te dzieci dzis w przedszkolu?
Justka, to by byla druga taka niemila sytuacja, ale w razie czego pamietaj, ze do 3 razy sztuka!!
a moze wy niedogadalyscie na poczatku wszystkiego?
ja mam okna brudne, ale moge je myc tylko w sobote, bo na tygodniu to juz ciemno. jednak zapalu mi brak jak an razie
ostatni dzien i odpoczynek...
pieka mnie oczy
Monia, a ten facet sie gapil tak na te twoja kolezanke? ze mu sie pewnie spodobalaa? jakis nienormalny!!! widzialas te dzieci dzis w przedszkolu?
Justka, to by byla druga taka niemila sytuacja, ale w razie czego pamietaj, ze do 3 razy sztuka!!
a moze wy niedogadalyscie na poczatku wszystkiego?
ja mam okna brudne, ale moge je myc tylko w sobote, bo na tygodniu to juz ciemno. jednak zapalu mi brak jak an razie
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mam ten sam dylemat co Aga,na dodatek nie wiem co na obiad zrobic.
Donka mi tez wydawalo sie,ze jakos mialysmy wszystko obgadane. A moze ona poprostu przedstawila mi proces rekrutacji,a ja sobie cos dodalam? Na pewno nie bylo mowy,ze po mnie bedzie sprawdzany ktos jeszcze, a tu nagle przyjezdza jakis dyrektor od niewiemczego, wolaja jedna dziewczyne i pytajaczy tamta ja zna i takie tam.... Sama nie wiem...a raczej wiem, tylko wolalabym zeby powiedziala mi to jasno
Donka mi tez wydawalo sie,ze jakos mialysmy wszystko obgadane. A moze ona poprostu przedstawila mi proces rekrutacji,a ja sobie cos dodalam? Na pewno nie bylo mowy,ze po mnie bedzie sprawdzany ktos jeszcze, a tu nagle przyjezdza jakis dyrektor od niewiemczego, wolaja jedna dziewczyne i pytajaczy tamta ja zna i takie tam.... Sama nie wiem...a raczej wiem, tylko wolalabym zeby powiedziala mi to jasno
Justyna może jednak nie będzie tak źle
wiem, że u nas w drogerii w Polanicy ostatnio jak zatrudniali nową dziewczynę to przez sito przeszły 4 i właśnie oprócz kierowniczki derektor regionalny miał dużo do powiedzenia
i na pocieszenie dodam tylko, ze wśród tych czterech była jedna znajoma laski, która już tam pracuje a jednak jej nie wybrali
ja w każdym bądź razie trzymam kciuki nadal

Mam ten sam dylemat co Aga,na dodatek nie wiem co na obiad zrobic.
ja również nie wiem co na obiad..........
Jednak wyłanczam kompa i ide pojeździć na odkurzaczu a potem na mopie, bo jak słonko zaswieciło to wsyzstkie "koty" wyszły i nie moge na nie patrzeć.

Justa trzymam kciuki by nie było ........ do 3 razy sztuka jak Donuska pisała
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aga zamknij oczy i bedzie po klopocie. Ja wlasnie wypryskalam lazienke i tez po malu sie biore. Wkurza mnie podloga w pokoju umyje,a za chwile wszystkie paluchy mlodego widze. Moze w rekawiczkach puszczac go na podloge??
reklama
Podziel się: