Nuśka w tym ogólnym zamieszaniu, które mnie teraz ogarnia doczytałam i odpowiadam;-) kupiliśmy tem telewizor Sony KDL-40HX800 - Ceneo.pl i zaraz na zamknięty wkleję fotki Tuśki łożka;-)
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam
no i siedzimy jednak w domu. juz mielismy sie zbierac dow yjazdu i zauwazylam, ze niunka ma ciepla glowke. niby 37,1,ale zaczela tez tak dziwnie kaslac, wiec nie pojechalismy. oczywiscie nbyl placz, bo Julitka chciala bardzo jechac. ja tez chcialam i co... jesli w nocy jutro rano ebdzie OK, to pojedziemy jutro chociaz na troche sie ze wszystkimi zobaczyc
w ramach wynagrodzenia niuni, ze nie pojechalismy, to zrobilismy sobie odzinny wieczor gier i zabaw. fajnie bylo
Agus, bawicie sie dzisiaj?
reszcie imprezowiczek ostatkowych zycze udanych zabaw!
no i siedzimy jednak w domu. juz mielismy sie zbierac dow yjazdu i zauwazylam, ze niunka ma ciepla glowke. niby 37,1,ale zaczela tez tak dziwnie kaslac, wiec nie pojechalismy. oczywiscie nbyl placz, bo Julitka chciala bardzo jechac. ja tez chcialam i co... jesli w nocy jutro rano ebdzie OK, to pojedziemy jutro chociaz na troche sie ze wszystkimi zobaczyc
w ramach wynagrodzenia niuni, ze nie pojechalismy, to zrobilismy sobie odzinny wieczor gier i zabaw. fajnie bylo
Agus, bawicie sie dzisiaj?
reszcie imprezowiczek ostatkowych zycze udanych zabaw!
luandzia1
Entuzjast(k)a
Dziewczyny przepraszam że wpadam na chwilę i to z prośbą ale jeżeli możecie to oddajcie głos w konkursie
na przedszkole w Kozach
Galeria - Strona główna - Meblik
bardzo dziękuję i obiecuje że się odezwę jak tylko dojdę do siebie po szczęściu dniach pracy
na przedszkole w Kozach
Galeria - Strona główna - Meblik
bardzo dziękuję i obiecuje że się odezwę jak tylko dojdę do siebie po szczęściu dniach pracy
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam i ja. Piękny, aczkolwiek wietrzny dzień dziś mamy.
Monia, wytłumacz mu spokojnie, że sprawia Ci przykrość zachowując się tak i tak w kościele, że przeszkadza innym, że do hasania są inne miejsca, daj za przykład siebie i inne osoby itp.
Monia, wytłumacz mu spokojnie, że sprawia Ci przykrość zachowując się tak i tak w kościele, że przeszkadza innym, że do hasania są inne miejsca, daj za przykład siebie i inne osoby itp.
Witam się i ja:-) my już po okuliscie. Wada na szczęście nie jest aż tak wielka jak wykazało pierwsze badanie
no ale okulary są konieczne
młoda namierzyła się od groma i ciut ciut, ale wybraliśmy wydaje się coś fajnego i ładnie w nich wygląda
niestety musimy też zaklejać to zdrowe oczko na 4 godziny dziennie na co mała oczywiście zareagowała płaczem, ale mam nadzieję, że do piątku ją jakoś przekonamy
skoro do okularów dała sie przekonać to może i do tego się uda
w piątek mamy odebrać okulary i bagatela 220zł nie moje
ale cóż zdrówko ważniejsze no i końcem stycznia do kontroli

reklama
donkat
Fanka BB :)
witam
wiatr wieje jak szalony i boli mnie glowa
dzieki , ze pytasz.
no niestety Julitka ma poczatek oskrzeli:-( dzis zawiozlam ja do babci, ale od jutra ja musze z nia siedziec, bo tesciowe jada na operacje tescia do Lublina. mam tylko nadzieje, ze sie szybko wykaraska.
najbardziej meczy budilke w nocy. dzis spalysmy razem---alez sie wyspalam
widze, ze kontynuujecie chodzenie an roraty kolejny rok
tylko do piatku ma byc zaklejane oczko?
ciezko bedzie na poczatku, ale na pewno Natlak sie przyzwyczai
wiatr wieje jak szalony i boli mnie glowa
Donkat jak młoda???ogrączka przeszła?
dzieki , ze pytasz.
no niestety Julitka ma poczatek oskrzeli:-( dzis zawiozlam ja do babci, ale od jutra ja musze z nia siedziec, bo tesciowe jada na operacje tescia do Lublina. mam tylko nadzieje, ze sie szybko wykaraska.
najbardziej meczy budilke w nocy. dzis spalysmy razem---alez sie wyspalam

witam z kawką:-)
my po 1 dniu rorat młody jak zwykle w kościele był wrrrrja juz nie wiem jak ja mam do niego dotrzec
teraz zamiast jeśc sniadanie to poleciał do góry i na nic są moje prośby żeby zszedł i je zjadł
![]()
widze, ze kontynuujecie chodzenie an roraty kolejny rok
Witam się i ja:-) my już po okuliscie. Wada na szczęście nie jest aż tak wielka jak wykazało pierwsze badanieno ale okulary są konieczne
młoda namierzyła się od groma i ciut ciut, ale wybraliśmy wydaje się coś fajnego i ładnie w nich wygląda
niestety musimy też zaklejać to zdrowe oczko na 4 godziny dziennie na co mała oczywiście zareagowała płaczem, ale mam nadzieję, że do piątku ją jakoś przekonamy
skoro do okularów dała sie przekonać to może i do tego się uda
w piątek mamy odebrać okulary i bagatela 220zł nie moje
ale cóż zdrówko ważniejsze no i końcem stycznia do kontroli
![]()
tylko do piatku ma byc zaklejane oczko?
ciezko bedzie na poczatku, ale na pewno Natlak sie przyzwyczai
Podziel się: