reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

. ale ja widze takie praktyki u nas w przedszkolu, gdzie dzieci bardzo rzadko zima wychodza na dwor. ja moze ma male zboczenie na punkcie przegrzewania dzieci i wystrzegam sie tego bardzo, dlatego od razu mi goraco jak widze te dzieciaczki opatulone a w sali goraco, one przeciez ciagle sie ruszaja....

U nas właśnie problem jest w tym że dzieci chodza prawie codziennie. Pamiętam jak było -5, -7 dzieciaki wychodziły. Dlatego na cebulkę... Omar rano powiedział że włoży tylko rajstopy w spaidermena :-D

A z innej beczki. Znacie może jakiś srodek uspokajający, relaksujący, pomagający obniżyć ciśnienie dla kobiet w ciąży? Ciągle mam za wysokie i wszystko mnie szybko denerwuje. Do lekarza idę dopiero w połowie listopada. Może znacie jakieś domowe sposoby, herbatki itp ?

reklama
Iza, za duzo Ci nie pomogę temacie srodkow uspokajajacych, bo w ciazy nie mialam takiej potrzeby. teraz jestem wieksza nerwica, niz w ciazy:szok::baffled:do czego to moje "małe wielkie szczęscie gamoń nad gamonie" doprowadziło!!:-D:-D:-D.
ja czasami popijam herbatke z melisy. nie jest to super dzialający sposób, ale tez nieszkodliwy.

wiecie co mi sie snilo????wczoraj w wiadomosciach naogladalam sie o nadchodzacym huraganie w USa i snilo mi sie, ze bylismy na wakacjach w Nowym Jorku!!!! bylam tym bardzo przejeta. mielismy widok z okna na piękne czerwonawe góry (jak w Kolorado:-D) a ja nie moglam sie doczekac jak zaczniemy chodzic i zwiedzac. krzyczalam an P. i Julitke, ze zamaist spac, to gadaja i chca jesc, a jutro zamaist byc wyspanymi i ruszac w obchów, to pewnie beda chceli spac:cool2::-D:-D:-D:-D

Iza, moja babska ciekawosc jest wyzsza: jakie miałas nazwisko panienskie?

u nas własnie zaczął padac snieg z desczem:szok:

Agus, a u nas slonko nawet sie przebilo przez chmury:-)

U mnie też niby słonko sie przebija,a aja już po drugiej kawie i dalej ziewam:baffled:

a u nas strasznie wieje i zimno brrrr

no to mnie pocieszylas, bo ja jestem po 1 kawie i tez bym poszla spac...
ja również po 2 kawach i jakas senna chodzę

Właśnie wróciłam z zakupów już widać, ze przed nami długi wekend bo ludzie szaleją:szok:
a w piątek chyba sklepy normalnie pootwierane prawda?

Monia, tez sie zastanawialam po poscie Anetki, czy w piątek sklpey otwarte. Na pewno tak, bo przeciez firmy normalnie pracuja, przedszkola tez otwarte...
jak porzadki? bedzie test bialej rękawiczki?;-)

reklama
oj ciężko bym widziała tą rękawiczkę:-Drano posprzątałam to co zwykle nic więcej zrobiłam obiad a po nim jakoś zapał na porządki uciekł:-p

Do góry