reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) jakieś pasmo nieszczęść mnie w pracy prześladuje:wściekła/y: ostatnio nie miałam netu a wczoraj telewizji. Ale przynajmniej nadrobiłam zaległości filmowe i sobie pooglądałam na internecie;-)

no wiesz co??? ja już pomyślałam, że nie wiadomo co się wydarzyło, a tu takie "tragedie";-):-D:-D:-D

reklama
Wiecie co? nudzi mi sie w domu. Z mlodym bylam dzisiaj u lekarza,bo ma mokry kaszel od kilku dni (ale to nie powod,bo ja panikara nie jestem i juz musi byc,ze sie wybierzemy),a wczoraj jak rodzice przywiezli go to kimnął i naszlo mu 39 goraczki. Przepisala jakies nowe syropki i na szczescie jest ok,ale jakby cos sie zmnienilo w ciagu2-3 dni to mamy przyjechac i przyjmie nas w ramach dzisiejszej wizyty.

Kreci mnie na loki:cool2:

Kreci mnie na loki:cool2:

Mogę oddać moje :cool2:

Anetka to ja takie pasmo nieszczęść w niedzielę zafundowałam Omarowi. Miał zakaz oglądania TV, grania na kompie, tylko w PS pograł 1 godz. Za to razem układaliśmy Lego. Dla niego to też było wielkie nieszczęście :-D

Majandra, dobrze że z uszkiem w porządku.

Justynka, odpoczywaj... skoro masz taką możliwość, bycz się i wysypiaj, możesz za mnie :-D Może jakiś wirus atakował Mateuszka, życzę zdrówka.

A ja dziś mialam śmieszną sytuację. Zadzwoniła położna środowiskowa że chce dziś przyjść na wizytę patronażową o godz 14, ok, niech przychodzi. Pół godz później zadzwoniła moja lekarka rodzinna że chce przyjść z wizytą do małej. Powiedziałam że czekamy na położną, więc ta stwierdziła że przyjdzie o 13 żeby być przed nią (słychac było że nie chce jej spotkać). Jest godz 12,55 dzwoni domofon... położna znowu godzinę wcześniej przyszła bo ktoś odwołał wizytę. 10 min później wchodzi pani doktor z zaskoczoną miną :-D Widać było że jej jest to spotkanie nie na rękę :-D
Ale efekt jest taki że dostaliśmy skierowanie na badanie bo mała ma chyba żółtaczkę (zażółciła mi się w sobotę). Mam nadzieję że nie będzie potrzebne naświetlanie. Dostaliśmy też skierowanie na bioderka i na nasze szczęście obie panie podyskutowały gdzie warto iść a gdzie lepiej się nie pojawiać. Zapisałam się na wizytę do poleconego lekarza na 28.01!! Masakra jak długo trzeba czekać, ale do innych podobna kolejka.
A poza tym... zaraz wkleję zabawne zdjęcie w odpowiednim miejscu :-D

witam
spotkanie super mimo ze dużo nas nie było bo 11 osób plus wychowawczyni ale spotkanie udane do 24 posiedzielismy w lokalu a później impreza przeniosła się na dyskotękę;-)
Justyna kuruj się i zdrowiej odpoczywaj ile wlezie;-)no i zdrówka dla Mateusza
Iza no to im się udało siebie uniknąc:-D
Aneta żeby juz wiecej tak ci nie wyłańczali tego TV i netu;-)

O Monia to spotkanie bardziej niz udane;-) ja byłam jakoś tydzień temu, ale było nas aż 7 osób:szok::-D ale posiedzieliśmy też do 1 w nocy i było bardzo fajnie:tak:
Justa Ty nie marudź tylko odpoczywaj i ciesz się wolnym;-) dużo zdrówka dla Ciebie i Matiego:tak:
Iza to łącze się w bólu z Omarkiem;-) trzymam ksiukasy zeby obylo się bez naświetlań u malutkiej:tak:

Zapomniałam, ze przede wszystkim miałam Was zapytać czy szczepiłyście dzieci i siebie na grype? I po drugie była któras już na Baby Blus? Bo jutro się wybieram do kina i zastanawiam się czy napewno warto:sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny jakoś nie jestem ostatnio w temacie więc mało piszę
Anetasa mówiąc szczerze ja ostatnich przypadkach tej grypy AH1N1 trochę spanikowałam ,mama jednego z dzieci z grupy z przedszkola Helenki pracuje w szpitalu gdzie jest najwięcej chorych i tam są też zarażeni wśród personelu więc bardzo się denerwuję .Kontaktowałam się dzisiaj telefonicznie z ciocią i ona mi powiedział a,że na szczepienia jest już trochę późno zwłaszcza ,że dzieciom podaje się w dwóch dawkach, ale muszę się jeszcze nad tym zastanowić i zadzwonić do naszej pani pediatry jutro

Ostatnia edycja:
reklama
No własnie ja przez te przyadki myslę o szczepieniu:baffled:, a akurat w tym rodzaju szczepionki co jest teraz na rynku są przeciwciała na tego AH1N1:sorry2: Luandzia bedę Ci bardzo wdzięczna za wiadomosć co Ci doradziła pediatra.

A tak wogóle to witam serdecznie:-)

Do góry