Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiem..głupie pytanie
ale w zasadzie to do końca nie wiem...madzikm i czego mogę oczekiwać po 42 dniach rzetelnych ćwiczeń? z flaczka zrobi sie kaloryferek?:-) czy któraś na poważnie sie przymierza do takiego treningu? może jak postanowienie bedzie zbiorowe to łatwiej będzie wytrwać? muszę się poważnie zastanowić;-)
bo jeśli tylko flaczek pociążowy to myślę że kaloryferek może się udać...ale jak jest trochę tłuszczyku...to warto zacząć od ćwiczeń cardio na ogólne spalanie:-)dziewczyny a ta seria w cwiczeniach to co oznacza????????
polecam przed takimi brzuszkami 10min ćwiczeń cardio czyli bieg/skakanka/rower/szybki marsz ... wtedy będzie lepsze spalanie podczas brzuszków:-)
no i podobno rano się więcej spala niż wieczorem
a czy są jakieś ćwiczenia które są zakazane podczas karmienia? czy hantelkami albo robiąc pompki nie zaszkodzę?wiem..głupie pytanie
ale w zasadzie to do końca nie wiem...

jedna seria ma x powtórzeń... czyli pierwszego dnia robisz po 1 serii z każdego ćwiczenia (czyli 6 razy pierwsze cwiczenie 6x drugie itd...). Drugiego i trzeciego dnia wykonujesz już dwie serie czyli 2 x 6 każde ćwiczenie;-)