reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
ja tak samo:-D ale jak zobaczę efekty dziewczyn, to pewnie wpadnę w wielką zazdrość i sama się zmobilizuję:-D a na razie wcinam ciasteczko:-p

hehe:-) u mnie też pewnie tak będzie:-) ale dziewczyny! co by nie było trzymam za was mocno kciuki! zdawajcie relację z każdego dnia co robiłyście i jadłyście! wspieram was z całych sił!

Ja z mojej wagi jestem zadowolona, bo jak narazie mam pół kilo mniej niż przed ciążą, czyli 51,5 kg, ale co z tego jak na brzuchu galareta:wściekła/y:

Mój cel to ujędrnić brzuszek, jak narazie zaczęłam od 15 brzuszków + 10 skośnych na każdą stronę + 20 razy nożyce poziome, oprócz tego masaż szorstką gąbką przynajmniej 2 razy w tygodniu i codziennie balsam ujędrniający na brzuszek
To wszystko stosuję od ponad tygodnia i juz widze małe efekty :tak: mam nadzieje, ze sie nie zniechęcę za szybko:confused2:

Ja wystartowałam wczoraj 9 maja 2011
Potrzebuję cudu!
Waga: 75kg Cel: 60kg
Jakie wymiary osiągnę, takie będą, na razie pozbywam się tłuszczu, potem pomyślę co dalej. Mam więcej roboty niż inne, więc muszę się spiąć ;-)
Talia 83, brzuch 93, biodra 107 :baffled:

Na razie trening cardio w siłowni i balsam ujędrniający brzuch i piersi. Na więcej nie mam siły :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wychodzę zawsze z założenia, że robiąc cokolwiek, nawet bardzo malutko to więcej niż nic i tego się trzymam, tak więc małymi kroczkami, ale w koncu osiągniemy swój cel :tak:

ja ważę 78/79; celem jest zejść do 65-70; przed ciążą ważyłam 80.
mi oczywiście również zależy na pozbyciu się sflaczałego brzusia...ale także muszę odzyskać moc w rękach i nogach bo czuję się b słaba. Przed ciążą "trenowałam" krav magę ale chyba jeszcze za szybko na takie ekstremalne wyczyny:-)

w ogóle tak jak przez cały czas utrzymywałam że na brzuchu nie zrobiły mi się rozstępy... to ostatnio przyglądając się bacznie mojemu brzusiowi zobaczyłam że je mam! :wściekła/y: tylko że w dolnej partii brzucha, że z góry nic nie widziałam ...a w lustrze to ja nigdy na siebie za długo nie patrzę:-)

jakich kremów ujędrniających i na rozstępy używacie? :-)

reklama
Do góry