reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzięki dziewczyny :) ja się nie załamuje dlatego że się nie udało, chociaż bardzo bym chciała mieć dziecko ale teraz chodzi o ten stras przez prace, jak tu funkcjonować i zajść jak ciągle stres i stres. Matko ile mi siwych włosów doszło, nawet tak sobie pomyślałam, że umówię sie do fryzjerki zmienić kolor trochę i może zrobie sobie depilacje laserową na łydki, i coś jeszcze sobie zmienię.

AniaH jak dziewczyny sie łączą parami to wiesz... My póki co jesteśmy parą okresową więc bierzemy się w garść i w ciągu 2 miesięcy zmieniamy status, no w końcu wróżka ta powiedziała co nie? :p z tą wróżką to tak żartuje trochę, no ale motyw jakiś jest :D
Kochana jestem z Tobą następny cykl jest Twój:*
Aniaa_H zastrzyk może robić gin ale ja robiłam sama w domu ;p tzn mój M mi robił ;) i to tak cienka igła ze nic nie czuć, trochę ciepło się robi po wstrzyknięciu ;p nie zawsze sprawdzają czy pękł pęcherzyk, mi powiedział żeby za szybko testu nie robić bo ten zastrzyk może fałszować wynik ;p więc mam zrobić test jak @ nie przyjdzie a jak przyjdzie to znowu w 12dc na monitoring ;)
A mieszkam dolnym śląsku, do wrocka mam może godzinę drogi autem ;)
A skad dokładnie jeśli można wiedzieć? :)

Czarna Madziu Ty tez będziesz ta szczeciara zobaczysz :*
Aniu super ze z bobasem wszystko ok :) :*
Mamakulka widziałam łóżeczko piękne :)
Ja wracam właśnie ze szkoły :)
Słoneczko pięknie świeci :)
Jak dojadę do Wrocławia to podejmę do lux umówić się na wolny termin
Dziękuję Wam laski szczęście od Was bije :*
Ja nadal nie wierzę wmawiam sobie dalej ze może mam cos z hormonami haha
Ale co gdyby tak było to pierwszy tez byłby pozytywny trzepnijcie mnie :D

reklama
Ano ta :D powiedział , że nie ma możliwości żeby dwa testy wyszły pozytywne i ciazy brak. Wlazlam na samolot z sercem bijacym tak , że chyba w nowym Jorku słyszeli i wyszłam z ganinetu z pamiątkowa fotka malucha :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Anka super że z dzieckiem wszystko dobrze:)
U mnie też dziś super pogoda.
Coś mnie podbrzusze pobolewa z lekka @ nadchodzi ehh

reklama
Do góry