reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No dobra namówiłaś mnie hehe

NICK......WIEK....CIĄŻA.....TERMIN @
gośćania2........21........2.........22.01
nova31...........31..........2.........23.01
anka_32........34..........3..........25.01
Kasiaa654........23..........1.......28.01
Wiiktoriiaaa.......23.........1.......30.01
Czekam.........32..........2..........01.02
India9..........30..........2.........ok 5.02
viola150......30..........2.........ok 7.02
Dzwoneczek...30.......2........ok14.02
minka23......23.......1............ok14.02
MałaMi90...26.........3..............14.02
Życiowa......28.......2.........??

NICK..WIEK..CIĄŻA ..TER.PORODU
magda...34.......4.......28.08.2016
KasiaMarysia..23.....1.......16.09.2016
anka_32........34..........3...........05.10

reklama
Jejku zapomniałam o miodzie!!!! Przecież miód stawia na nogi!!!! Własnie zrobiłam sobie gorącą herbatę i małej też wrzuciłam do kaszy :)

Noo widzisz ;) musisz myslec pozytywnie i koniec ;* aa noo miod dobra sprawa;) ja pamietam jak siostra byla w ciazy i byla chora to pila wywar z pedow z malin i z lisci lipy bo mama jej tak robila i na drugi dzien zdrowa jak reka odjal;)

Ja mam straszny odrzut na mięso , ja która kocha mięso , steki , itd .. Niedobrze mi juz jak tylko sie zaczyna smażyć ! Ble.. [emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji12][emoji12]

Dziewczyny ja mam nadzieje ze nasz watek sie nie rozpadnie.
Mowie to dlatego ze bylam w takim watku dziewczyn ktore sie staraly, wiekszosc zaszla w ciaze i powiedzmy "zdominowala" watek dziewczyn ktore nadal sie staraly. Rozmowy na temat ciazy, a potem tylko o dzieciach zrazily dziewczyny ktore nadal nie mogly w ciaze zajsc, no i przestaly sie odzywac, i watek sie rozlecial. Mam nadzieje ze u nas tak nie bedzie:-*
Nie chodzi o to aby przestac w ogole rozmawiac o ciazy, ale zeby mowic o niej tak aby dziewczyny ktore sie staraja mialy jakies oparcie, i korzystaly z wiedzy juz zaciazonych:)

Coraz ładniej wygląda ta tabelka :)
Mi tez się dzis nic nie chciało... Właśnie bede młodego wysyłać do spania i sama tez idę bo niedospana jestem...

reklama
ja dzisiaj to dałam czadu ze spaniem :p ale wczoraj długo siedzieliśmy. .. wiec teraz już leżę w łóżeczku i idę zaraz spać :)
mam trzy dni jeszcze wolnego :D
ale każdy dzień zaplanowany... jutro zus i lekarz z małą. .. wtorek sąd a w środę fryzjer ;) zalapalam się na wizytę za koszty farby bo salon ma kursantki,mam nadzieję że mi nic nie spieprza :p ale wierzę w ich talent i zamiłowanie do zawodu hi hi

Do góry