reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dałam rade wypić tylko pół kubka mleka z miodem a teraz tak mi nie dobrze ze szok.
Może to mało wychowawcze ale ściagnełam małej aplikacje gre edukacyjną dla 3latkow i jestem w szoku jak ona daje sobie rade, a tam jest dopasowywanie kolorów i kształtów i które mniejsze zwierze, które głosniejsze itp a ja siedze i wygladam jak zombi ....

reklama
Ania a możesz dać nazwę tej aplikacji?? Mój maly tez lubi jakies takie fajne zabawy :) a czy Twoja córcia ogląda bajki w tv?? Bo mój maly jest maniakiem niestety...

Viola moja tez bardzo lubi ale ja np wlaczam na kanal którego nie mamy w abonamencie i mowie ze nie dziala bajka albo ze nie ma pradu hehe ale jak rano wstanie to napierw sa przytulasy a przy mleku bajki. Zaraz podam Ci nazwe

Takie mamy

Załączniki

• 1453673689615.jpg
    1453673689615.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 1453673702450.jpg
    1453673702450.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 41
Łyknełam apap i zaraz lece do łóżka.
Ja co jakis czas mam straszną migrene i głowa potrafi boleć tak bardzo że poduszka uwiera i pamietam jak byłam gdzies w 7 tyg ciąży z Tosia i mnie tak strasznie bolała głowa a nie wiedziałam że paracetamol można wziąć to tak się wymęczyłam, że ten ból moge porównać z porodem....

W ogole cisza w domu więc postanowiłam poszperac na fb i trafiłam na moja nauczycielkę z podstawówki i opowiem Wam pokrótce jej historie sprzed kilkunastu lat: w poniedziałek dowiedziała się że ma raka, a w piatek że jest w ciąży...a jak była w 7 mc to samochód ja przygniótł w garażu i miała cała noge w gipsie, więc miała wielki brzuch, noge w gipsie i była łysa po chemioterapii... dziecko uratowało jej życie... po porodzie znikneły jej komórki rakowe...normalnie cud... aż w gazecie o niej pisali :) chyba NAJ :D
Więc co ma być to będzie...

Dobranoc :)

reklama
Do góry