reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej.
Minka powodzenia na egzaminie :)

Nam już chyba lepiej. Mała przespala całą noc, zjadla śniadanie i jeszcze chyba sie zdrzemie :)
Ja mam katar ale ratuje sie kropelkami oilbas i pije syrop z lipy i ten dla ciężarnych.

Dziewczyny jak weekendowe starania?

reklama
Cześć dziewczynki :-)
Minka powodzenia :-) trzymam kciuki ...
No właśnie dziewczynki jak weekendowe starania ???
Ja zaraz małego do szkoły , i takie tam papierkowa robotę mam , robię szybciutko wszystko za dnia bo od 17h to ja juz do życia ani do towarzystwa noe zdolna niestety :-/ :-D
A ty Ania ? Jak tak poranne mdłości ? Bóle jakiś ??

Ola no nie wiem czy to przez przeziebienie i chorobe malej ale jak narazie zadnych objawów.... az zaczynam sie bac....
Może to nagroda za poprzednie ciąże bo pierwsza byla uciazliwa a druga mimo ze tylko 10 tygodni ale tez dalo sie odczuć.
A Ty nadal masz mdlosci wieczorne ?

Właśnie ogladam ddtvn i bylo o dziewczynie ktora założyła firme i po pół roku zaszla w ciążę i zus sie do niej przyczepil. Juz ponad rok z nimi walczy.

Kurde bardzo mi przykro ;*;( przepraszam ze pytam ,ale ja mialam problem troche z toksoplazmoza i tak pytam bo moze ktoras tez tak miala.

Ania to jeszcze może za wcześnie , mnie wszystkie objawy zaczęły sie około 5-6tyg . A przy moich dwóch dzieciach były objawy ale nie aż taka tragedia, a przy tej poronionej ciąży nic , tylko włosy mi wypadały .i tak dalej mdłości wieczorne tylko .
Nadziejka , a ja poroniłam w 8tyg pierwsze usg i brak akcji serca i koniec :-(

reklama
Jejku współczuje Wam naprawde ;(;* ja rowniez poronilam w 8 a chyba nawet to juz byl poczatek 9 tyg . Poszlam na wizyte taka szczesliwa udalo sie za pierwszym podejsciem a lekarz mowi mi ze zarodek jest za maly i powinien byc 3 razy wiekszy ale to moze byc wina owulacji opoznionej albo bedzie poronienie no i niestety .

Do góry