reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny wczoraj wróciłam ok 12 w nocy już nie odpisywałam ale nie mogłam zasnąć więc nadrobiłam wszystko.
Anette Twojego posta nie skomentuję, powiem tylko tyle że mojemu mężowi otworzyło się nasze forum akurat na Twoim wpisie, i całe szczęście że nie pamiętał hasła, bo by napisał coś od siebie.... Tak się składa że u niego na samochodowym forum też gadają o GŁUPOTACH i nikt normalny się nie bulwersuje. Tyle co mam w temacie do napisania.
AniaH super nastawienie!!! Będę Ci kibicować! Iloś pewnie nie ma większego znaczenia, ważne żeby jakość była :)
Maaaaaaaaaadzia tyle dni?????? Aż zazdroszczę, ale ja bym się chyba zatarła po takim maratonie i chodziła okrakiem :p
Dora jak ząbek? Seksik był?
MałaMi zszokowałaś mnie :o .. i ja również dołączam się do gratulacji ;)
KasiaMarysia wysłałam zaproszenie na fb
Życiowa super z tym wesołym miasteczkiem, nie mam snapa więc wcześniej nie widziałam Marysi <3 :*
Wiki seksik był Skoro dr stwierdził że leczenie nieszkodliwe. Martwi mnie w ogóle fakt że mam infekcje w organizmie a chciałabym być super zdrowa dla fasolki Ale wg lekarza zaraz po zaplodnieniu komorka nie jest związana z organizmem matki. Dopiero jak się wytworzy łożysko Więc jakby co to stwierdziłam że nie ma się co nakrecac bo zwariuje zanim zajęć w ciążę. A tak poza tym to rano się obudziłam i mnie dolną szczęka bolała a ten leczony ząb to na górze. Ale posmarowałam tym żelem i jest lepiej

QUOTE="Mamakulka, post: 13921408, member: 163282"]Dora u Ciebie kiedy rozpoczęcie maratonu? :)

No życiowa, dzień po dniu będą filmy bo Ty masz u Karola teraz badanie?

India jeszcze trochę u pisz ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
U mnie maratonu nie będzie Była akcja wczoraj a teraz M przyjedzie w piątek. Od wczoraj właśnie mam śluz plodny. Nie umiem niestety tej szyjki wyczuć tak jak Madzia. Więc tylko sluz i aplikacji sprawdzam mniej więcej, ale bez ciśnienia póki co.

QUOTE="Mamakulka, post: 13921408, member: 163282"]Dora u Ciebie kiedy rozpoczęcie maratonu? :)

No życiowa, dzień po dniu będą filmy bo Ty masz u Karola teraz badanie?

India jeszcze trochę u pisz ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie maratonu nie będzie Była akcja wczoraj a teraz M przyjedzie w piątek. Od wczoraj właśnie mam śluz plodny. Nie umiem niestety tej szyjki wyczuć tak jak Madzia. Więc tylko sluz i aplikacji sprawdzam mniej więcej, ale bez ciśnienia póki co.[/QUOTE]

Dora a szyjka jest wysoko? Tak że ciężko jest ją palcem wyczuć?

reklama
India&&&&

Ktoś pytał czy lubię hells kitchen i master . UUUUUwielbiam:D Amaro jest boski .

Dora będzie dobrze:)

Kuleczko o której masz wizytę?
Kurde tyle rzeczy:) a masz w mieszkaniu tyle miejsca żeby to przechować ?

Do góry