reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola - brałam 2 lata, potem 7-8 miesięcy przerwy i znów 2 lata. Po pierwszym zaprzestaniu brania tabletek od razu wszystko wróciło do normy a teraz nie i to mnie martwi.

I nie martw się, wiele dziewczyn tutaj miało po prostu młodszą ciążę niż wychodzi z cyklu. I też się martwiły, że pęcherzyk za mały, że serduszka nie ma a tydzień później serduszko pięknie biło. Troszeczkę musisz poczekać :)

tatinka - no się martwię :p bo poprzednim razem po tabletkach wszystko było idealnie a teraz nie jest :( właśnie mam 2 dzień małpy i to o cały tydzień wcześniej niż się spodziewałam :/

dora - 2 na miesiąc <3 no to dobry wynik! :) oby tak dalej :)

Mamakulka - cześć :)

Tatinko widzę , że pasujemy do siebie :)

Ola ja brałam przez krwiaka :) ale już wszystko w porządku :) dlatego nie swiruj pająka mała i chwal się za tydzień fotka usg jak ja i życiowa !

KasiuMarysiu maleńka. Nie smutaj. Mnie przeszło I chyba Ci wysłałam te złe myśli. Jest ok! Te czwartki wstrętne hehe śpij dobrze.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ola - brałam 2 lata, potem 7-8 miesięcy przerwy i znów 2 lata. Po pierwszym zaprzestaniu brania tabletek od razu wszystko wróciło do normy a teraz nie i to mnie martwi.

I nie martw się, wiele dziewczyn tutaj miało po prostu młodszą ciążę niż wychodzi z cyklu. I też się martwiły, że pęcherzyk za mały, że serduszka nie ma a tydzień później serduszko pięknie biło. Troszeczkę musisz poczekać :)

tatinka - no się martwię :p bo poprzednim razem po tabletkach wszystko było idealnie a teraz nie jest :( właśnie mam 2 dzień małpy i to o cały tydzień wcześniej niż się spodziewałam :/

dora - 2 na miesiąc <3 no to dobry wynik! :) oby tak dalej :)

Mamakulka - cześć :)
Dzięki:* :*

Wiesz kazdy raz może byc inny długo brałas z tego co piszesz wiec wtedy owulacja wróciła odrazu a teraz może trzeba trochę czasu jakby nie patrzył trochę byla zablokowana :*

Hej Paraplu, miło powitaaać! Powodzenia życzę!

Ej, nie smutać laski. Ola, beta tak fantastycznie przyrosła, nie bój się. Usłyszysz serduszko.

Zjadłam hotdoga z Orlena, z sosem amerykańskim i czosnkowym, pogadałam z przyjaciółką, cichcowego papieroska zapaliłam, M.nie ma, leżę i się gładzę po najdzonym brzuszku. Czipsa bym wszamała jeszcze

Dorciunia ;***

Dorcia :*
Ciekawa jak Jutrzejsza beta :)
Ja tez mam nieraz ochotę na takiego maka ale potem mam wyrzuty sumienia :p
Ide zaraz spać bo rano musze wstać na ta bete

Ania Ty pasibrzuszku hehe ja mam ochotę na wege hotdoga bo uwielbiam ale tu u mojej siostry nie m parowe sojowych. Mąż jutro mi z berlina ma przywieźć miliard kilo pyszności wegetarianskich <3 aaaaaa jeść! To na owulacje tak szamiesz słonko bo kumulujesz moc! I dobrze :*

Ja od 4 z kawałkiem nie spie bo się obudziłam. Igi tez się obudził I wali w ściany żebym coś wrzuciła na ruszt ale nie będę budzić całego domu. Za 20 minut wstają :D

Ola Ty cholero mała powinnas dostać w lebek za to martwię nie się ale wiem jak się czujesz i Ci nie dam bo sama tak swirowalam! Mąż ze mną dostawał jebla a ja miałam wpiny z pustym jajem. Gwarantuje że jajo masz pełne hehehe i juz proszę nosek do gory :*

Komuś miałam potwierdzić na temat sluzu. Potwierdzam. :) nie miałam nic kompletnie, było wspomaganie i byłam pewna , że nie ma owulacji i się naczytalam o tym , że sluz płodnych musi być itp a lekarz mi powiedział , że on może być w szyjce skumulowany i się godnie czuje na zewnątrz a spełnia rolę :) pamiętajcie. Prozę nie doszukiwać się objawów owulacji tylko działać :* lecie dołożyć jak przyjdzie ochota (najlepiej żeby była non stop jak u Madzia )[emoji14]I mam nadzieje , że już za moment będzie super tabelka! Czekam na Was. ;*****

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry