reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu H ja nie mówię ze sa złe :) Sama sobie Lubie nieraz wpierdzielic :D
Zdrowe sa te rzeczy dla dzieci dlatego może takie drogie ale chodzi mi żeby nie dawać samych słoiczków dziecku można na deserek między posilkami albo poza domem:) no i jak malutkie jest aa nie ze dziecko ma 2 lata i tylko to je:)

reklama
sloiki sa wygodne!ja mojemu daje raz na jakis czas jak do obiadu daleeeeko a nie mam nic innego to awaryjnie mam sloik w domu.niektore mamy sa wygodne to raz a dwa nie maja pomyslu co malemu dziecku ugotowac a trzy dzieci maja tez swoje smaki i czasami jak sa niejadki ale jedza ze sloika to niech jedza.
deserki to juz daje mojemy owoce..moj akurat jest owocowy smyk i wcina od pomaranczy kiwi do jablek wszyskto.a najbardziej lubi borowki:)wpierdzieli cale opakowanie na raz i chce wiecej:)

a olu ja wlasnie chodze na wolowska..bo mi tam najwygodniej dojcehac autem:)no i mam tam ulubionego pediatre..ale jak potrzebuje lekarza ba juz to czesto lece np na swobodna.moja gin ulubiona jest tam wlasnie:)

a olu ja wlasnie chodze na wolowska..bo mi tam najwygodniej dojcehac autem:)no i mam tam ulubionego pediatre..ale jak potrzebuje lekarza ba juz to czesto lece np na swobodna.moja gin ulubiona jest tam wlasnie:)
fajne jest to ze umawiasz się na ta i na ta godz i o tej wchodzisz :)
Jak ja bym miala teraz prywatnie chodzić no bym zbankrutowala:)
Ja często na swobodna to tam mam najbliżej do rynku tez i dominikanska ostatnio na betę byl wolny termin na kwidzynskiej kurde jak tam daleko hehe a wolowska Pani mówiła ze gdzieś az na wylocie z Wrocławia?
Ja jak chodzę do gin to wolę do facetów do jakiej chodzisz gin na swobodnej? :)

uf pisalyacie o jedzeniu a ja taaaaka głodna byłam. ale wróciłam do biura i zjadłam :) teraz herbatkę pije ;)
dzisiaj wcześniej wychodzę bo kurde jak zawsze na ostatnią chwilę sobie przypomniałam ze mam skierowanie na toxo[emoji14]jak pójdę dziś to będzie pewność że na środę wyniki w kompie juz będą :)
położyła bym się na chwilkę[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja jestem padnięta dzisiaj do 10 przyspaliśmy. Teraz miałam 5 dni pracujących, niektóre po 11 godzin niektóre prawie 10. Dzisiaj ostatni dzień. Nie wiem czy przez to wszystko uda się zmajstrować potomka. Jutro mam wolne ale znów na pogrzeb idziemy i o...A w niedziele znów na 12 godzin. Wczoraj jak wróciłam czułam jak mnie boli lewy jajnik i podbrzusze, leże i mówie Kotek owulacje mam a mój mimo że zmęczony to stwierdził że na wszelki wypadek lepiej zadziałać. Tylko że kalendarz jak w neta wpisuje to pokazuje że dopiero za 4 dni. Na początku cyklu pomyślałam teraz wiosna to się uda ale teraz to już mi minęło... Czytam Was dziewczyny ale nic nie napisze bo tyle tych postów. Dzwoneczek doleciał?? Pisała coś czy nie bo już nie wiem czy nie przeoczyłam jakiegoś posta a tak myślałam o niej.

reklama
Wikus współczuję ci z ta praca :(
Bądź dobrej myśli kochanie i nie poddawaj się :*

dzwoneczek niestety zamilkł i nic nie pisała. .. martwię się. .. czy poleciała? czy była na wizycie? ale wydawało mi się e mówiła ze będzie miała problem z netem. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry