reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuśkaaa u nas w PL takie leki ? J to pierwsze słyszę te nazwy ;/

OlaMagda gniazdo od ładowania się popsuło i poszedł na gwarancje .:) będziesz miała zdjątko z wizyty ?

Paraplu a ciekawe jak zajdzie w ciązę, może wtedy jej to z brzucha ustąpi . Od kiedy robisz testy owu ?

Wiki a w czerwcu odchodzisz? to już tak na 100%?

reklama
Nuśkaaa u nas w PL takie leki ? J to pierwsze słyszę te nazwy ;/

OlaMagda gniazdo od ładowania się popsuło i poszedł na gwarancje .:) będziesz miała zdjątko z wizyty ?

Paraplu a ciekawe jak zajdzie w ciązę, może wtedy jej to z brzucha ustąpi . Od kiedy robisz testy owu ?

Wiki a w czerwcu odchodzisz? to już tak na 100%?

Wg apki owulka ma byc 29 kwietnia ale ze mam nieregularne cykle i jestem chora to wszystki moze sie przesunac :/
Zaczne od dzisiaj... A co sie bede ograniczac ;) mam 24 testy to moge juz zaczac :):):):):) a przynajmniej bede miala pewnosc, ze nie ominelam owulki :)

No i marzy mi sie dziewczynka :) wiec przydaloby sie miec pewnosc, ze przutulanko bylo przed owulka a nie w trakcie.

Imie juz mamy, wiec teraz trzeba sie postarac aby byla dziewczynka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja filmu nie chce z reszta u nas to sie płaci chyba.

Paparaplu to rób rob, ale dziś dopiero 19.

Mam tak tabelke przy testach od kiedy zaczac. Najkrotszy cykl mialam 27 dniowy i wg niego mam testowac. Wg tabelki przy 27 dniowych mam zaczac od 10 dnia cyklu. Dzisiaj jest 9 dc.

Apce nie ufam do konca bo nie wiem na jakiej zasadzie obliczyla 29 kwietnia bo kazdy cykl ma inna dlugosc 27-34 dni.
356c430dc0289e8ca5a5126b897c7d30.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia tak w PL, sama tych nazw do dzisiaj nie słyszałam ;/ Ale z tego co już wyczytałam dzisiaj to do stymulacji wykorzystuje się clomid (np. clostilbegyt) albo letrozol (np. lamette). w jakimś artykule wyczytałam, że niby letrozol ma większą skuteczność ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia ;/

Tu masz link: Link do: Letrozol - nowy lek na niepłodność

Marysiu tak z mężem ustaliłam, że jak wrócę z urlopu to będę tylko dwa tyg na wypowiedzeniu ale trochę się boję, że tak szybko nie załapię się do nowej pracy, albo że zajdę w przerwie między pracami i zostanę z niczym. Jestem zła na to że nawet nie mogę kupić biletów żeby do mamy polecieć, szefowa obiecała że wezmę urlop za kolegę który odszedł (on miał mieć w prawie tydzień w lipcu) a tu się okazuje że dupa bo muszę 14dni ciągiem. Praktycznie to w niedziele się o tym dowiedziałam.
Ogólnie to przepraszam że nic nie odpiszę na Wasze posty ale nie mam wizji nawet na tworzenie logicznych wypowiedzi.

KasiaMarysia tak w PL, sama tych nazw do dzisiaj nie słyszałam ;/ Ale z tego co już wyczytałam dzisiaj to do stymulacji wykorzystuje się clomid (np. clostilbegyt) albo letrozol (np. lamette). w jakimś artykule wyczytałam, że niby letrozol ma większą skuteczność ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia ;/

Tu masz link: Link do: Letrozol - nowy lek na niepłodność

Ja brałam clo 3-8 i od 16 duphaston, a na prolaktynę bromergon. Może rzeczywiście skuteczne, oby pomogło. :)

Paraplu to instrukcja z testów?

Ale się objadłam. Kanaoki z sałatą, jajkiem , pomidorem i rzodkiewką :) mniaaaaaaaaaaaaaaaaam :)

reklama
Marysiu tak z mężem ustaliłam, że jak wrócę z urlopu to będę tylko dwa tyg na wypowiedzeniu ale trochę się boję, że tak szybko nie załapię się do nowej pracy, albo że zajdę w przerwie między pracami i zostanę z niczym. Jestem zła na to że nawet nie mogę kupić biletów żeby do mamy polecieć, szefowa obiecała że wezmę urlop za kolegę który odszedł (on miał mieć w prawie tydzień w lipcu) a tu się okazuje że dupa bo muszę 14dni ciągiem. Praktycznie to w niedziele się o tym dowiedziałam.
Ogólnie to przepraszam że nic nie odpiszę na Wasze posty ale nie mam wizji nawet na tworzenie logicznych wypowiedzi.

Kochana nie martw się, odłóż sobie teraz pieniążków, potem możesz szukać pracy jak zajdziesz. Na spokojnie.

Do góry