reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Uciekam poczytać książkę, a od jutra zaczynam maraton 5 dni pracy średnio po 8-10h więc mogę się nie odezwać aż do poniedziałku ;/ ale będę was czytać regularnie.
Miłego wieczorku ;*

reklama
Nie chodzi o kasę, bogaci nie jesteśmy ale te dwa miesiące mogłabym posiedzieć w domu i byśmy przeżyli tylko wtedy nie ma mowy o dziecku i tak się koło zamyka

Jejku dziewczyny ja jak zaczynam być głodna to armagedon jakiś. .. tak źle się czuje wtedy... a najgorsze ze nie mogę zdecydować co chce jeść. .. miała być pasta jajeczna. ..
7bfb97ce08000cc1d1975c41ed38caab.jpg

ale ją przrobilam[emoji14]
Wiki ja chyba zbyt wolno myślę. .. odkładać ie starania? czy się zwalniasz? czy urlopu ci nie dadzą? wybacz kochanie ale ja mam braki jakieś w myśleniu dziś :( idę przeczytać od nowa twoje posty ... może coś zaskoczy...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Pytam nie po to żeby się pochwalić, tylko dlatego ze większość osób uważa że to za mało... a my luksusów nie mamy ale przynajmniej nam niczego nie brakuje:)

Madzia mój zarabia tyle ile pracuje w danym miesiącu.
Zyciowa póki co staramy się ale co z tego jak efektów brak. Przestaniemy jak złożę wypowiedzenie.
A co do jedzonka to ja dzisiaj zrobiłam mega jajecznice z kiełbaską, pieczarkami, cebulką, pomidorkami i dodałam przyprawy kuchni włoskiej i była meeeegaaa ;)

A my dopiero wróciliśmy od dzidzi:)
Jaka zajebista śmieje sie cały czas :)
Wynosilam wycalowalam:)
Juz z jej mama mamy tematy dzieciowe:)
Uspokaja mnie:)
Nuska nie poddawaj się ja wierzę ze będzie ok:*
OlaMagda Ty z Krakowa? Kocham to miasto:)
Nadziejko jak się czujesz?
Czarna Madziu to duzo zarabia:) :)
KasiaMarysia śliczny brzunio:)

Wiki a dlaczego chcesz siedzieć w domu bo chyba nie doczytalam?
My z naszych wypłat spokojnie damy rade z jednym dzieckiem rodzice nam duzo pomogą mieszkanko będziemy miec cacy takze nie martwię sie
Paraplu dzialaj lepiej od dzisiaj bo to nigdy nie wiadomo
Wierzysz w takie cos ze jak przed owu to dziewczynka?
Dla mnie teraz ważne żeby byli zdrowe
Zyciowa co na tym talerzu jest? :p

A ja mam pizze bo wcześniej zamówiliśmy loda i toffifee ktoś chce?:)

reklama
Do góry