reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A my dopiero wróciliśmy od dzidzi:)
Jaka zajebista śmieje sie cały czas :)
Wynosilam wycalowalam:)
Juz z jej mama mamy tematy dzieciowe:)
Uspokaja mnie:)
Nuska nie poddawaj się ja wierzę ze będzie ok:*
OlaMagda Ty z Krakowa? Kocham to miasto:)
Nadziejko jak się czujesz?
Czarna Madziu to duzo zarabia:) :)
KasiaMarysia śliczny brzunio:)

Wiki a dlaczego chcesz siedzieć w domu bo chyba nie doczytalam?
My z naszych wypłat spokojnie damy rade z jednym dzieckiem rodzice nam duzo pomogą mieszkanko będziemy miec cacy takze nie martwię sie
Paraplu dzialaj lepiej od dzisiaj bo to nigdy nie wiadomo
Wierzysz w takie cos ze jak przed owu to dziewczynka?
Dla mnie teraz ważne żeby byli zdrowe
Zyciowa co na tym talerzu jest? :p

A ja mam pizze bo wcześniej zamówiliśmy loda i toffifee ktoś chce?:)

Tu nie chodzi o wiare, sa badania naukowe na ten temat :)
Bardzo bym chciala dziewczynke a potem chlopca. Oczywiscie jak sie nie uda to trudno, wazne aby bylo zdrowe. Natomiast, uwazam, ze marzenia sa po to by je spelniac i jesli mam mozliwosc aby zwiekszyc szanse na dziewczynke to why not :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki a jakie macie zarobki jeśli można spytać?
Mój mąż zarabia ok 4.200 - 4.300 i ja siedzę w domu:)

Moj od czerwca bedzie mial 3800 euro brutto, netto to jest jakies 2700 euro takze to niezle zarobki. Przecietny Polak w Holandii zarabia cos kolo 1300 euro netto.
Ja zarabiam ok 1400 euro netto ale nie pracuje na caly etat. Jakies 30 godzin tygodniowo.
Jak pojawi sie dzidzius to za pensje K spokojnie sie utrzymamy. Oczywiscie bez szalenstw i wyjazdow co 2 miesiace na Teneryfe ;) ale jedna pensja nam wystarczy. Jak dzidzia podrosnie to bede chciala pracowac na pol etatu zeby w domu nie siedziec a dzidzius bedzie z zlobku na pol dnia aby zalapac holenderski.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hej laski.
Ola sałatka makaronowa z jajkiem serem szynką i ogórkiem konsrwowym.

pisze teraz bo później znowu będę odcięta pewnie. .. po wizycie tez nie napisze od razu...
nieee chce mi się iść do pracy[emoji14]ale już środa i niedługo weekend hehe
milego dnia kochane :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu ja mam chłopca :) wcześniej w miare miałam regularne cykle i wiedziałam kiedy mam owulacje i tak troszke celowalismy w sam kulminacyjny moment. Teraz zobaczymy, chcialabym siostrzyczke dla malucha ale ważne żeby dzidzi bylo zdrowe[emoji5] no i cylke mam srednio regularne. Co miesiac to sie wydłużają

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogłam wczoraj z forum korzystać bo mi coś się psulo.

Paraplu moja ciąża przed domniemana owulacja i chłopiec jest :) także nie wierzylabym w to :)

Życiowa trzymam kciuki, zapytaj bielasik O płeć , on na tym etapie potrafi już powiedzieć. Mojej znajomej powiedział juz w 11 tc. Mnie też w sumie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki - przykro mi jeśli Ciebie czym kolwiek urazilam. Chciałam Ci tylko powiedzieć ze nic się nie stanie jeśli przez chwile zostaniesz bez pracy. Nie warto się zabijać dla roboty. Przede wszystkim trzeba w jakikolwiek sposób lubić to co się codziennie robi. No i urlop. To Twoje święte prawo! Jeśli nie masz mozliwosci odpoczynku, uciekaj! Niech inni pracują jak niewolnicy dla Pana.
Mnie też się co chwile pytają kiedy wracam do pracy, dostałam nawet świetna propozycje z poprzedniej roboty. Ale wiem ze w tym momencie tutaj jestem najbardziej potrzebna. Mój mąż kokosów nie zarabia, mieszkamy w przebudowanym garażu, każda złotówkę przeznaczamy na budowę domu.

reklama
Do góry