reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U mnie w szpitalu nie ma jeszcze tego rodzaju znieczulenia. Po 7 godzinach porodu, ktory i tak sie zakończył cesarka to nie wspominam źle. Przy skurczach partych mały się przekręcił i szybko na cesarke[emoji5] także ja mam porównanie i jednego i drugiego za jednym podejściem[emoji5] po cesarce raz dwa doszłam do siebie

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola nie ma.mozliwosci , że się maluch udusi bo oni monitoruja i w razie czego robią cc. ;)

Ja bym wolała bez znieczulenia rodzic , tylko z gazem rozweselajacym ale się okaże.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kuleczko, a Ty z nas na pierwszy ogien idziesz ;-) bedzie dobrze laski.
To jest trauma w niektorych przypadkach, ale ja po roku przestalam sir zarzekac, ze nigdy wiecej :-) teraz sie boje okrutnie, ale z drugiej strony motywuje mnie ten strach, zeby tym razem nie wrzeszczes i przec ile wlezie :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi tej mojej Jagody mama musiala ja rodzic cesarka to mówiła ze zazdroscila innym dziewczynom naturalnych ze tak skakaly kolo bobasow bo ona się schylic nie mogla ;)

Nooo wiem właśnie ! Ale jakoś na razie spokojnie podchodzę do tego. W sumie to boję się krzyżowych bo to ponoć najbardziej boli. Ale cóż . Sama chciałam.

A macie zamiar rodzic z.facetem?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia a Ty bys chciała?
W sumie nie mysalam nad tym
Kiedyś zazartowalam ze będzie mnie za reke trzymał ale nie wiem czy bym chciała żeby patrzył jak się dre
Ale moglby popatrzyc jal jego dziecko na świat przychodzi:)

reklama
To zależy od progu bólu. Jak mnie puściło znieczulenie to dali jeden zastrzyk przeciwbólowy przed wstaniemmi chyba dopiero drugi na drugi dzień mi dali. A poród naturalny to taki inny ból, takiego bólu nie zaznasz w innej sytuacji. Jak Cie złapią skurcze to ogarnia człowieka taki wewnętrzny strach i wiesz że już nie ma odwrotu.
Kurcze lekarz na porodowce 3 razy się mnie pytał czy aby na pewno nie chcem cesarki?(a ponoć nie robią na życzenie cesarek) Byłam twarda że urodze normalnie i co do czego doszło żeby małego wyprzeć to sie obrucił skubaniec. Najlepsze było to że M był bardziej wykończony ode mnie i był moment że miał łzy w oczach

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry