reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ogólnie weszłam dzisiaj na fb i znajomi urodzili w tym miesiącu i syn ma na imie Ignacy :D zaraz o Kuleczce pomyślałam bo to nie często spotykane imię.

reklama
Kulcia no nie ale jaka niedpodzianke piękna Ci na brzuszku za to poloza:D

A wiecie co teraz koleżanka mówiła ze położna jej mówiła ze nie myja dzieci w szpitalu tylko dopiero w domu bo cos na skórze maja i nie wolno tego zmywać kurcze ciekawe jak to wygląda dziecko tylko obetra recznikiem i takie upackane ma byc:)
Ale pewnie nie będzie to przeszkadzalo:)

No nie myją teraz i takie zluszczone jest ;) mojej siostry tak wyglądało jak morskie stworzonko :D

Wiki to super ze udało się furę kupić :) testowanie juz niedługo wiec ciaza tez może będzie :D

No widzisz mój Ignacy nie jedyny :) właśnie się kokos w brzuchu ;) pozdrawia ciotki forumowe.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No nie myją teraz i takie zluszczone jest ;) mojej siostry tak wyglądało jak morskie stworzonko :D

Wiki to super ze udało się furę kupić :) testowanie juz niedługo wiec ciaza tez może będzie :D

No widzisz mój Ignacy nie jedyny :) właśnie się kokos w brzuchu ;) pozdrawia ciotki forumowe.

Haha morskie stworzonko :D
Bo Ignas ladne imię;)
Powiedz mu ze ciocia mu daje wielkiego buziaka :* :*
A widziałaś pieluchy kurde duzo można się dowiedzieć od innych mam
Ona jak rodziła ta mala to przypadkiem jej maz kupił z pampersa ze jak dzidziuś nasika to pasek zabarwia się na niebiesko :D i nie trzeba co chwile zaglądać
Bo ponoc trzeba podawać często ile razy siusiu zrobiło kurcze roznosci my to mamy teraz dobrze :)

Dałam mu glaskanca od Ciebie :)

Nooo mamy mamy dobrze. Mój ojciec jak ja się urodziłam to miał obie nogi złamane i pral zasrane tetrowki :D

A te pampersy kojarzę :)

mamakulka to jak moj!:)
jak ja sie urodzilam to chcial mnie zobaczyc wiec sie wspinal po scianie zeby wejsc do szpitala oknem..no i pozniej jedna i druga noga w gipsie:)

dziewczyny nie kombinujcie z pampersami!ja kupuje te z biedronki lub teraz z lidla i jestem mega zadowolona!
ola nie musisz co chwile sprawdzac czy jest nasikane:)

Dałam mu glaskanca od Ciebie :)

Nooo mamy mamy dobrze. Mój ojciec jak ja się urodziłam to miał obie nogi złamane i pral zasrane tetrowki :D

A te pampersy kojarzę :)

U mnie juz byly papmersy nawet słoiczki i bobofruty mama mówiła i szamalam:)
Tetrowki niby ekologiczne
I kiedyś na spacer się tylko ubieralo papmersy ale jakbym miala to prac :D
Przecie ja oszaleje na pierwszych zakupach :D
Pieluszki chyba na końcu bo nakupie a niewiaodmo czy nie uczula

reklama
Do góry