reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka dziewczyny :) MalaMi do mnie dzis napisała i zmobilizowała żebym sie odezwała, chociaż z czasem u mnie ciężko. Jakos się nie mogę teraz zorganizować a co dop jak będzie dwojka szkrabów :) Filip właśnie zasnal a ja ide zrobić kolacje.
W piatek mam wizytę, leci mi 11tydz. Porobilam badania, glukoza i toxo- wszystko ok :)
Postaram się odzywać, jak nie dam rady często to chociaż raz na jakiś czas.

Buziaczki dla Was wszystkich - i ciężarówek i staraczek!!! Życzę dwóch II :D

reklama
dziewczyny nie kombinujcie z pampersami!ja kupuje te z biedronki lub teraz z lidla i jestem mega zadowolona!
ola nie musisz co chwile sprawdzac czy jest nasikane:)
No słyszałam ze te dady dobre ;)
Nieraz oryginalne uczula a te tanie pasują
Jak pilnowalam dwóch dziewczynek to pamiętam ze dady jedna miala bo papmery uczulily ja a druga dady przesikiwala i miała pomarańczowe pampersy i jak nasikala to one były takie ze ciężkie nie były w ogóle:)
Ale to jeszcze duuzo czasu :)

Viola się odezwała [emoji5]
Ja używam dada z biedronki. Dziś kupiłam na próbę dada pants na noc. Ogolnie pampers i dada to bardzo porównywalne są jakością [emoji5]

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z pampersow po kilku ms na rossmanowe sie przerzucilam. Pampersy Radek przesikiwal jak juz sie krecil z boku na bok w nocy. Z rossmanowymi nie bylo problemow zadnych

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola się odezwała [emoji5]
Ja używam dada z biedronki. Dziś kupiłam na próbę dada pants na noc. Ogolnie pampers i dada to bardzo porównywalne są jakością [emoji5]

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom
Chusteczki tez fajne dady :) Ja tez uwielbiam chusteczki z papmersa drogie troche ale pieknie pachna dzidziusiem i mokre ze az kapie na kupke bede dobre;P czesto jak okres mialam to bym sie nie obeszla bez takich chusteczek w pracy:)

reklama
Do góry