reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Raz miał jelitowke i raz katar mocniejszy z kaszlem. Jak miał 3,5 miesiąca zaczęłam rozszerzać stopniowo diete. Jak miał pół roku to wsuwal wszystko praktycznie

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiadomo ze latwo sie mowi jak sie nie ma jeszcze dziecka pewnie nad pierwszym sama bede sie trzesla ale tez nie mozna chuchac i dmuchac bo potem dziecko albo co chwile chore albo nic jesc nie chce a pierwsze lata najwazniejsze:)

Ja będę kąpać codziennie bo wiem jak ja się czuje do bani jak wieczorem nie wezmę prysznica :)

O to szybko mu dawałas :) bardzo popieram. Teraz tak się ciepie każdy nad bobasami i nic nie dają do jedzenia prócz mlesia.

Ja właśnie nie mogę się juz doczekać jak będę mu dawać ziemniaczki, zupusie, marcheweczki <3 jeżu ja małego rozumu dostaje na myśl o synu :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę kąpać codziennie bo wiem jak ja się czuje do bani jak wieczorem nie wezmę prysznica :)

O to szybko mu dawałas :) bardzo popieram. Teraz tak się ciepie każdy nad bobasami i nic nie dają do jedzenia prócz mlesia.

Ja właśnie nie mogę się juz doczekać jak będę mu dawać ziemniaczki, zupusie, marcheweczki <3 jeżu ja małego rozumu dostaje na myśl o synu :D

Mnie zawsze rozwalaly matki co lataly do pediatry czy moga sloik po 4 miesiacu dac ..masakra chyba pisze od kiedy mozna jak byk to juz przesada takie cos

No zupusie na kroliczku czy golebiu ;)
Mama mi tak gotowala a jak kupila i krolika w sloiku to musiala przejsc pol miasta zebym pare lyzek zjadla;D
Tylko owoce szamalam;D

Noo mnie najbardziej dobija kwestia czapeczki latem. Po kiego dziecku czapka przy upale pierdyliard stopni? Nie ogarniam.

Tak samo wlasnie ciepło w domu. U mojej siostry 25 stopni , gotuje się normalnie się pocisk w majtach ale nie wolno zmniejszyć. Dzizus

Kulcia ale sloiki sa zdrowe wystarczy na sklad zajrzec:)
ale wiadomo swoje to swoje:)
No MalaMi racja moja kuzynka zawsze piec warstw na dziecko nakladala nie rozumiala jak ktos starszy doswiadczony mowil jej ze zle robi i mala poszla do przedszkola i co chwile chora..Jesc tez jadla dlugo same sloiki 2 lata i sie dlawila
Moja mama ja nauczyla jesc jak przyjezdzala to dziecko jakby zaglodzone bylo tak wpierdzielalo :)

reklama
Do góry