reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola gdzieś Ty przepadła maleńka? My tu od zmysłów odchodzimy.

Ja sobie nie wyobrażam nie kąpać dziecka co dzień . Przecież dziecko też się poci, sika, sra że tak kolokwialnie napisze.
A co do pieluch to zamierzam używać tetrowych w domu , pamper na spacer, do lekarza i na noc.

KasiaMarysia podziwiam , ja bym nie dała rady z tetrowkami.

No to tylko po porodzie nie kapia żeby naturalna florę bakteryjną dziecku nie zmyć :) chyba 48 h musi z ta mazia być na cialku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój maluch też był kapany w szpitalu. W pierwszej dobie życia nie myją a w drugiej już tak[emoji5]
Ola chusteczki chusteczkami ale woda jest lepsza. Chusteczki, sloiczki gotowe soczki itp to bardzo wygodnie. Moje dziecię nie jest nauczone na sloiczkach i jak mu dali w szpitalu to prawie zwymiotowal. Piguła była mega zdziwiona że dziecko bez słoiczków jest chowane [emoji5]

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój maluch też był kapany w szpitalu. W pierwszej dobie życia nie myją a w drugiej już tak[emoji5]
Ola chusteczki chusteczkami ale woda jest lepsza. Chusteczki, sloiczki gotowe soczki itp to bardzo wygodnie. Moje dziecię nie jest nauczone na sloiczkach i jak mu dali w szpitalu to prawie zwymiotowal. Piguła była mega zdziwiona że dziecko bez słoiczków jest chowane [emoji5]

no tak kochana:) ale np na spacerze czy u kogos to juz trzeba miec:)
Ja nie wiem jak bede chowac sliiczki na pewno bede dawac na deseerek czy na spacerze a tak to w domku bede zupki gotowac czy trzec owocki tez:)
i chyba Ci maly nie choruje ?:)
Kiedys dzieciom szybk wszystko dawali
moja znajoma jej mala ma 7 miesiecy to miala 5 czy 6 to juz miche pomidorowki jadla i zurek jej gotowala i ta starsza tak samo i ani razu jeszcze chora nie byla:)

reklama
Ja kąpie co drugi dzień no chyba że latem i w gorące dni to kazdego dnia a tak to nie, jedynie dupke buzie ząbki rączki. A tak to nie ma potrzeby dziecko każdego dnia myć

Do góry