reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ojej alescie naskrobaly!:)
My juz w domu mama niuni i moja teściowa nie chciala mnie puścić ale mojemu się spieszylo :p

Umowilismy się ze zrobimy ognisko w górach jak się zrobi całkiem ciepło:)

Dostalam od mamy Jagodki pierwszy smoczek kurcze jakie to dziwne uczucie :D

Wiecie co jak dotykam cyce to mnie tak troszkę bola wiec może niedlugo dadzą się we znaki wymiotowac wydaje mi się ze nie bede zostanie sama ciasnota i bol brzucha który przejdzie ;)

Co do Madziczarnej to tez marzy mi się dziewczynka ale ja mam tak ze jak zaszlam to ważne dla mnie żeby zdrowe było inaczej się ju patrzy jak się jest w ciąży:)
I ja mam podobny charakter do Madzi jestem mila i mam dobre serce ale jak ktoś zajdzie mi za skórę to nie mam skrupułów
Tez mam swoje wartości i nie pozwala sobie żeby ktoś podwazal moje zdanie dlatego często powiem za duzo
Paraplu nie musisz odrazu na Madzia naskakiwac bo jak masz badania naukowe to dzialaj i zobaczysz jak się sprawdza w Twoim przypadku u Kulci się jakoś nie sprawdziły kazdy jest inny ...;)

Ostatnia edycja:
Witaj Kamila :)

Życiowa super :) ja też liczyłam że będą tam dwie fasolki no ale ważne że wszystko dobrze :) :*

Jupiiiii kupiliśmy w końcu autko :D no przypadkiem, ale się cieszę. Ja to się zawsze cieszę jak coś fajnego uda się kupić, nie ważne czy to auto czy coś fajnego do domu, czy do szafy :) Ostatnio oglądałam takie tyci ciuszki i mnie kusiły ale póki co nie mam dla kogo. Muszę coś bliźniaczkom kupić, ale sama nie wiem co... jeszcze ich nie widzieliśmy ale podobno spore są jak na swój wiek więc z ciuszków zrezygnuję. Jakoś 8-9 miesięcy mają, Pewnie jakieś zabawki kupimy. A najlepiej coś większego co mogą się we dwie bawić.

Życiowa super wiadomość. To już całkiem spory ludek w brzuszku.
Wiki jakie autko kupiliście?
A co do tabelki to chyba Nuśka aktualizowała swój termin@ a tu jest stary
orientuje sie któraś na której str jesty ta tabelka?

Ja juz nie pamiętam ale dodane jeden dzień temu było ;)

Dora jak się czujesz kochana?
Coś tam czujesz? :D

Wiki to fajowo a jakie? My busa długo szukaliśmy...
Ale jest i właśnie tworzymy ulotki. Wizytówka juz jest :)

Ola no ja mam już cała praktycznie wyprawkę hehe i tez mi dziwnie. Pierwsze co dostałam to butki ale dla małej panienki wiec się nie przydadzą :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
tatinka...............33.........2..........04.04

aga4011. ..........26.........4..........?
Myszuniapp.......29........3..........?
dowela. ............27.........1..........?
Mariolka............27.........2..........?
Mamuniol..........31..........3..........?

MałaMi90...........26.........3..........18.04
Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05
Aniaa_H............23.........1...........03.05
Dora032............33.........2...........03.05
Anna25.............35..........3..........03.05
Nuśkaaa............24.........1......... 8-9.05
Kamila..............27..........2..........18.05

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->23t5d
OlaMagda..........34.....4.......03.09.16-->21t2d
KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 19td 5d
Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d
India9..............30........2......13.10.16-->14t 6d
dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d
Życiowa............28.......2.......03.11.16-->12t
Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6t 2d
Kasia654............23.....1.......28.11.16-->7t6d

Wiki jak jak ide do tej małej to tez albo kaszkę alb słoiczek jakas zabaweczke czy ciuszek:)
Jak ona się śmiała az mi się ciepło na serduszku robiło naciesze się zawsze nia:)
Nasza Madzia przecież ma takie maleństwo w jej wieku :)

Kulcia takie buciki najlepsze ..:D
A ja sobie zaczęłam kupywac te rzeczy dla dzieci bo ja sniadan nie jem często a nie chce żeby dzidzi cos brakowało a to pycha i duzo witaminek ma:)
Mam takie cienie pod oczami teraz jak OlaMagda to chyba od ciazy no nie?;)

reklama
Znalazłam :)
Te butki dla małej Kuleczko muszą być mega słodkie:)
Właśnie wróciłam od dentysty masakra jest. To już 2 raz w tym tygodniu. Niech to się już skończy. Nie sądziłam, że ząb może aż tak boleć. Ha ha ciekawe jakie są bóle porodowe?...gorzej boli?
Ja nic nie czuje w ogóle ten cykl jakiś dziwny jest. Śluz miałam jeden dzień tydzień temu to był 10 dc. szyjka była wysoko i potem kilka dni tez wysoko była. Potem susza jak na pustyni. Owu wg aplikacji miała być wczoraj. I wczoraj wyleciała duża ilość śluzu ale taka zmieszana biało przeźroczysta szklista, ale mało rozciągliwa i szyjka się obniżyła. i bądź tu mądra.
Chyba kupie testy owu bo już nie kumam tego.
Mam pytanie, jak się robi ten monitoring owu to jak to wygląda, jak często trzeba do lekarza w cyklu jechać?
Biorąc pod uwagę, że mojego M więcej nie ma w domu niż jest to sie boję że ciężko będzie trafić w owu.

Do góry