reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A wiec tak. Łobuz ma 6cm. wychodzi 12t3dzien. ładnie macha łapkami. Kość nosowa ok, przeziernosc w normie. łożysko na scianie tylnej ale bardzo nisko wiec mowila ze mozna powiedziec ze lekko przoduje ale może się przesunąć jak macica będzie rosła.
zmartwilo ją trochę ze nie przybieram na wadze. .. ale to się pewnie zmieni[emoji14]
przepisała mi nadal duphaston ale ostatni miesiąc i ze będziemy odstawiac. termin z usg na 2.11 hmmm co jeszcze... wizyta 18.05 następna. no ale we wtorek prenatalne mam umowione :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcio, boli mnie brzuch dla odmiany jak na okres, i sciaka chwilami jajnik, i mam baaaaardzo wrazliwe sutki i lekko nabrzmiale piersi, co przy moim rozmairze ciezko zauwazyc, ale widaac! Czyli owulka byla na stoo. Bo jak bylo potwierdOne, ze jej nie bylo, to flaki do peppka z cyckow mialam ;D
CEkaaaaam.. czekam... i czekam... nadzieja, ot co!

I wygralam dwie dychy w zdrapke, uhuuuu! ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiec tak. Łobuz ma 6cm. wychodzi 12t3dzien. ładnie macha łapkami. Kość nosowa ok, przeziernosc w normie. łożysko na scianie tylnej ale bardzo nisko wiec mowila ze mozna powiedziec ze lekko przoduje ale może się przesunąć jak macica będzie rosła.
zmartwilo ją trochę ze nie przybieram na wadze. .. ale to się pewnie zmieni[emoji14]
przepisała mi nadal duphaston ale ostatni miesiąc i ze będziemy odstawiac. termin z usg na 2.11 hmmm co jeszcze... wizyta 18.05 następna. no ale we wtorek prenatalne mam umowione :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli jeden bobasek ? Najważniejsze że zdrowa dziecka :):)

U mnie się podniosło jakoś w 16 tygodniu. Ale mam na ścianie przedniej nisko schodzace. Aczkolwiek nic gin nie mówiła żeby to miało być nie halo wiec się nie nakręcam niepotrzebnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa!!!! Wszystko wporzadeczku czyli! Super <3 sciskam!
Ciesze sie niezmiernie, choc mialam cicha nadzieje na Twoje blizniaki ;D
Niemniej radosc ogromna <3

czesc dziewczynki!!
dawno mnie tu nie bylo bo w pracy mlyn:(przynosze niestety jeszcze prace do domu i tak siedze i siedze..ale przeczytalam was tu..nie odnosze sie do wszystkiego bo czasu by mi nie starczylo:)ale..
madzia!az chcialam cie usciskac..nie wolno ci odchodzic!zawsze cenie twoja opinie i generalnie zgadzam sie z toba zawsze!
znowu jakis kwas wyszedl:/dziewczyny nie naskakujmy na siebie:/to forum ma byc przyjazne.

witam kamila:)
dziewczynki mam nadzieje ze dobrze wam idzie i niedlugo testy beda sie sypac tu:)
ja ide za tydzien na usg..wiec u mnie nic nowego.czekam:)jadr wlasnie do domu do mojego synka!!glodna jak wilk!
milego dnia kochane!!

Madziu bo Ty często neguje innych. Nie tylko na tym wątku. A co do tego czy to planowanie się sprawdza. Sprawdziłam i faktycznie w domniemana owulacje było działanie i jest chłopiec w brzuszku :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja neguje innych i nie tylko na tym wątku?
Co Ty piszesz Mamokulko?
Widzę ze juz nie masz żadnego argumentu dlatego próbujesz mi doszyc jakas łatkę?
Wyciąganie jakiś brudów których nie ma? Pisałam tylko na Staraczkach 2016 i do tej pory mam z większością osób świetny kontakt. Zawsze miałam swoje zdanie... a to coś złego przepraszam?
Jak widziałaś z Aga nie tylko ja się poklocilam, Ole broniłam jak była kłótnia z Minka (która bardzo lubię), teraz Paraplu zrobiła z igły widły i uciekła...
Nie to bez sensu...
Przepraszam dziewczyny ze uciekam ale mam dość tych oskarżeń bez pokrycia.
Mamokulko skoro tak bardzo walczysz o to żeby wszyscy byli traktowani równo i żeby się tutaj każdy super czuł to wiedz ze zrobiłaś mi wielką przykrość.
Czułam się tutaj jako część zespołu, pomagałam jak tylko umiałam a przyszła tylko jedna łaska na chwile i zrobiłaś ze mnie z Olka kozła ofiarnego.
Wiec ok. Nie ma mnie.

AniaH, owulka była to i komórki może jakieś się dzielą już? :)
Życiowa, super, że maluch zdrowy :) zazdroszczę Ci tego kolejnego USG za tydzień :D ale cieszę się, bo lubię i Wasze kreski i Wasze badania :)
Ja w poniedziałek mam wizytę, ale bez USG. Wystarczy mi jak dzidzia zacznie się wiercić tak, żebym miała 100% pewności, że to to i mogę sobie czekać do tego 23.05 i cieszyć się, że czeka mnie taka niespodzianka jak poznanie płci :-) już nawet imion nie wymyślamy. Na dziewczynkę mamy jakieś typy a z chłopcem będziemy kombinować, bo się coś nie zgadzamy w tej kwestii. Mój M. chce mocne i męskie imię, to mu Harolda zaproponowałam :D

reklama
Kulcio, boli mnie brzuch dla odmiany jak na okres, i sciaka chwilami jajnik, i mam baaaaardzo wrazliwe sutki i lekko nabrzmiale piersi, co przy moim rozmairze ciezko zauwazyc, ale widaac! Czyli owulka byla na stoo. Bo jak bylo potwierdOne, ze jej nie bylo, to flaki do peppka z cyckow mialam ;D
CEkaaaaam.. czekam... i czekam... nadzieja, ot co!

I wygralam dwie dychy w zdrapke, uhuuuu! ;D

I my czekamy :) kciuki zaciśnięte:) test jest w pogotowiu ???

czesc dziewczynki!!
dawno mnie tu nie bylo bo w pracy mlyn:(przynosze niestety jeszcze prace do domu i tak siedze i siedze..ale przeczytalam was tu..nie odnosze sie do wszystkiego bo czasu by mi nie starczylo:)ale..
madzia!az chcialam cie usciskac..nie wolno ci odchodzic!zawsze cenie twoja opinie i generalnie zgadzam sie z toba zawsze!
znowu jakis kwas wyszedl:/dziewczyny nie naskakujmy na siebie:/to forum ma byc przyjazne.

witam kamila:)
dziewczynki mam nadzieje ze dobrze wam idzie i niedlugo testy beda sie sypac tu:)
ja ide za tydzien na usg..wiec u mnie nic nowego.czekam:)jadr wlasnie do domu do mojego synka!!glodna jak wilk!
milego dnia kochane!!

ojj dawno Cię nie było kochana daaawno :) jak samopoczucie? Tymek zdrowy ?

Ja neguje innych i nie tylko na tym wątku?
Co Ty piszesz Mamokulko?
Widzę ze juz nie masz żadnego argumentu dlatego próbujesz mi doszyc jakas łatkę?
Wyciąganie jakiś brudów których nie ma? Pisałam tylko na Staraczkach 2016 i do tej pory mam z większością osób świetny kontakt. Zawsze miałam swoje zdanie... a to coś złego przepraszam?
Jak widziałaś z Aga nie tylko ja się poklocilam, Ole broniłam jak była kłótnia z Minka (która bardzo lubię), teraz Paraplu zrobiła z igły widły i uciekła...
Nie to bez sensu...
Przepraszam dziewczyny ze uciekam ale mam dość tych oskarżeń bez pokrycia.
Mamokulko skoro tak bardzo walczysz o to żeby wszyscy byli traktowani równo i żeby się tutaj każdy super czuł to wiedz ze zrobiłaś mi wielką przykrość.
Czułam się tutaj jako część zespołu, pomagałam jak tylko umiałam a przyszła tylko jedna łaska na chwile i zrobiłaś ze mnie z Olka kozła ofiarnego.
Wiec ok. Nie ma mnie.

Madziulku nikt Cię nie oskarża. Mi by się głupio zrobiło jakby ktoś napisał tak jak ewa do Ciebie. Szczerze ja się nie znam na tych Y i X więc nie pisałam nic o tym.

Do góry