reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dalej ciągniecie te kłótnie ? Przestańcie juz !
Pogadajmy o przyjemnych rzeczach :-)
Życiowa gratulacje , brzuszek szybko ci urośnie :-)
8e2fa3dcc884f3c9123cdba7902c0d7c.jpeg
wysyłam wam słonko :-) [emoji254][emoji179][emoji255][emoji267][emoji257][emoji160][emoji483][emoji267][emoji295]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia daj sobie spokój. Nie bądź taka bo to bez sensu ile można się kłócić i odchodzić. Jeśli zrobiłam Ci przykrosc to przepraszam. Każdy cenił Twoje wypowiedzi i rady wiec nie idź nigdzie. Przecież każda Ci kibicuje.

OlaMagda ale masz fajowo :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

dziekuje kasiu,
troche zmeczona ale dobrze:)tymcio zdrowy!ale jest teraz w domu z moja mama..do zlobka pojdzie moze w piatek albo od nastepnego tygodnia.

madziu,no ja cie bardzo prosze!dla mnie akurat masz wielkiego plusa za wypowiedzi wlasnego zdania!

dobra laski,czekam na dobre newsy:)kto testuje teraz??dawac jakis tescior:)

a ty ola dawaj troche ciepla tu bo u nas zimno jak cholera!!tak dzis przemarzlam ze stopy mam lody:/

reklama
Do góry