reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka bo kobiecie się wydaje ze to widać serio... ja tez tak miałam. .. a facet się wkurza bo nie czuje i nie widzi... półek aj jeszcze z 2tygodnie do miesiąca a zobaczysz różnice ;) no i twój mężu na bank w końcu poczuje ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nie czaje tego bo ewidentnie widać było tego dziada małego haha mój mówi , że ja ro czuje i dlatego też widzę. A on się wscieka, że nie czuje i nie widzi ;)

Życiowa a Ty już spokojniej po wizycie? Mam nadzieje , że bielasik Ci nakreśli jakaś płeć. On raczej się nie myli nawet tak wczesnie :)

Dzisiaj ma Ola jeszcze wizytę. Oby juz było widać conieco :)

Ja mam jutro a w poniedziałek KasiaMarysia! A potem teoche poczekamy i testowanie wiec dni pełne emocji nas czekają :D

Oby padło na nasze laseczki ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze OlaMagda w poniedziałek i ja. Ale ja to tylko na fotel, bez USG :( Robię smutną minę, ale przywykłam do tej myśli. Gdyby nie to, że USG jest tak cholernie drogie jak by się chciało prywatnie zrobić to bym chodziła raz na miesiąc :)

Tak Ja mam usg połówkowe w poniedziałek a potem w czwartek tylko Ginecolog tylko badanie .
Jeżeli chodzi o ruchy to u mnie tak samo wołam męża szybko dawaj rękę na brzuchol a ten nic nie czuje i mówi jeszcze ze cos go oszukuje hahahahaha

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dopiero wstałam:)

KasiuMarysiu wczoraj jak szlam się
myć to takie cycy wydawały mi się ciężkie i trochę bolaly
Moze dadzą się we znaki
Nie wien czy w nocy mulilo mnie bo mało zjadlam czy tak o ? Hmm
Kulcia Ty to taka panikara jak ja haha
Moj tak samo o wszystkim myśli pozytywnie i nieraz nie rozumiał moich zmartwień chciałabym tak :D
Co do zachcianek to powiem Wam ze tez za bardzo apetytu nie mam
Wczoraj kupiłam sobie to tofifee kiedyś potrafiłam zjeść tego kilo a teraz średnio mi się chce to jesc
Do żadnych słodyczy tez
India zdrówka kochana :)
OlaMagda a co na tym polowkowym juz widać? :) i ile ma ta dzidzia?
Kurcze ja jak jade do kuzynki mojego to tak ta mala wycaluje po tych małych ronsiach:D
W wózku trochę wozilam wczoraj :)
A jak się uśmiechnie to masakra
Dora sutki Cie zawsze bola przed@?
Hej Kamila;)

Ej laski mam nadzieje ze następne usg będzie za miesiąc a nie za tydzień

Ooo to zapomniałam o Was przepraszam :* no polowkowe w sumie najważniejsze usg podczas ciąży. Ola21 juz nie mierzą bobasa a ważą :)

To ja się cieszę bo mam co miesiąc usg bez problemu za darmencje :)

Ola ja do 15 tc bie miałam apetytu. Jak otwierał ktoś lodówkę przy mnie to rzygalam haha

Dora ja mam nadzieje , że bolą cycki na dzidzie! W ogóle to życzę Wam staraczki żeby była ta ciąża z całego serca nawet jakbyście miały rzygać I spać i niech was bolą cycki ale żeby był bobo :*** czarna magda słyszysz? Wiem , że tak :) pokaż chociaż fotę testu

OlaMagda no dziwne z tymi chłopami hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

India a priv ile wizyta u ciebie z usg? u mnie już w 100 można się zmieścić

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
200 zl placilam w gabinecie, w ktorym mieli usg tylko pogladowe, czyli takie marnej jakosci. Dobrzy specjalisci biora nawet 300 zl.
Usg 4 d w luxmedzie 275 zl, a w gabinetach 250-400

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olcia - na połówkowym mierzą wszystko nawet ci mówią mniej więcej ile dziecko bedzie ważyć i mierzyć przy porodzie i robia zdjecia 3D. U mnie to wszystko mi dadzą na klucz Usb.
Ja nic nie płace bo tu jest system ubezpieczenia , mam ubezpieczenie na cała rodzine które płace 60€ na miesiąc i z tą kartą wszędzie chodzę do wszystkiech lekarzy i badań i nic nie płace .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry