reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A wiecie jak u nas cieplutko słoneczko świeci ptaszki śpiewają ;)
A robicie usg 4d film?:)
Kurde jakie bajery teraz można pokazać dziecku za kilka lat:)
India w lux powinno to byc w ramach abonamentu a nie taka kase doplacac ..czy Ty chodzisz prywatnie?

reklama
No juz powinna byc widoczna jeszcze jak betę tydzień temu mialam ponad 11 tys to teraz jeszcze pewnie większa
Ale wszyscy mówią ze jak rośnie to bardzo dobrze

Ola, mam badania w ramach abonamentu, ale nie na kazrej wizycie. Na wizytach dostaje skierowania.
Opisywalam ile bym placila gdybym chciala isc komercyjnie do luxmedu albo gdzie indziej.
Ja nic nie place za lux med

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka nie wiem..:/
Beta sie juz nie można sugerowac bo ona codziennie sie zwiększa
Pęcherzyk się pokazał gdzieś ponad tydzień temu

India luxmed bez abonamentu drogi jak za betę tyle biorą to masakra
Musze zwiększyć pakiet bo mam ten najniższy to nie wszystko mam w abonamencie i do każdej wizyty dopłacam 20 zl
Ogólnie zadowolona jestem ale gdybym wiedziała ze tak będzie to odrazu bym większy wzięła

reklama
Do góry