reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dobrej nocy Kama :) oby ci się przyśniło bobas Twój którego niedługo będziesz nosić :D

Ola21 fajowo :) ja skorzystałam z własnej w końcu własnej łazienki :D teraz leżę i się delektuj kopasami syna . Chyba dzięki tym kopom nie odczuwam stresu na myśl o wizycie jutro. Po prostu się ciesze. Życzę Wam wszystkim kochane tych chwil :**

Oby testy były pozytywne.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Stwierdzam, że jestem uzależniona od czytania forum ;p hehe
Padam na twarz, ale zamiast się kłaść spać to muszę tu zajrzeć ;)
Jeśli chodzi o wagę to ja po prostu mam "większą powierzchnię erotyczna" ;D najważniejsze to mieć dystans do siebie ;)
Ale, ale dla dzidzi żeby było mi łatwiej zafasolkować i później nosić malenstwo odstawiam słodycze i planuje zgubić tak może z 10 kg ;)
Olu21 bardzo się cieszę z Twojego maluszka! ;)
Przesyłam głaskańce dla brzuszków ;*
Dobranoc ;*

Kulcia na pewno jest dobrze jak do tej pory wszystko bylo ok to teraz tez bedzie:)
Igi kopie moze chce juz mame zobaczyc malo miejsca tam ma hihi:)
Nuska dziekuje kochana:*:*
OlaMagda dobranoc :* caluski dla brzuszka:)

Ja tak na szybko. Miałam dziś gości po pracy i teraz nadrabiam forum zasypiajac.
Przede wszystkim Ola gratulacje serduszka :)
MalaMi no szkoda ale masz racje nie ten cykl to następny. Poza tym masz super słodkiego synka, podobny do mamusi... to następne też będą słodkie
Czarna Madzia daj zanac co u ciebie.
Ania tabelka mistrzowska:)
Ola madzia odpoczywaj
Pozostale dziewczynki buziaki dla was.
A dementuje plotki piersi mnie nie bolą, poza tym chyba mi sie owu przesunęla bo mam dziś sluz plodny. @ też sie pewnie przesunie.
Dobranoc :)

Dobry wieczór:)

Ola aż się wzruszyłam :):) Cudowne wieści, :) Może rzeczywiście będą dwojaczki :) Mega super:):):):)

AniaaaH śliczniusia tabelka :):) taka czytelna nooo cacko :)

MałaMi obejrz film który wrzuciłam ostatnio , tam dziewczyna zrobiła test w 33 dc. Jest nadzieja póki nie ma @.

Kamilka
a ilu dniowe masz cykle? Jak bedziesz na monitoringu to zapytaj od kiedy masz brac dupka:)

Kuleczko nooo Igi też się cieszy na wieści od Oli :)
Nie ma to jak własna lazienka. Coś o tym wiem :D To trzymam kciuki, bo nie będę miała jak rano napisać niestety.

Wiki jedz na zdrówko, Laska jesteś możesz sobie pozwolić tak jak Aniaa :)

Tatinko ja 169 wzrost i waga startowa w ciąży to 60-61 więc też się do Was zaliczam :D

OlaMagda zrobiłas mi ochotę na spaghettti mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Mam takie pytanko, u Ciebie we Francji się zbiera szparagi ? :)

Nuśkaaaa no to razem odstawiamy słodkie :)

India jak Twoje samopoczucie?

Życiowa zaginęła gdzieś po drodze.

Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś:(

Dorcia , a masz możliwości na przytulanki ?

Kochane jeśli kogoś pominełam to wybaczcie mi prosze;*

Kochane słodkich snów :) :* ściskam was

Kasiu Marysia jeden jest na usg:) hehe gdzie blizniaki nie dalabym rady z dwoma takimi maluchami Piotrek w pracy moi rodzice pracują jego tez a po za tym finanse z jednym ok rodzice pomogą podziwiam matki z blizniakami albo dwojke identycznych dzieci mieć tez dziwne nie zawsze ale:) lekarz zazartowal bo betka ladn ie rośnie :)
Wole byc dwa razy w ciąży
Moj by nie chciał duzej różnicy ale narazie jedno wystarczy drugie za trochę ale narazie nie :)
Dziękuję Dorcia i Tobie Kasiu:* :*

reklama
Obejrzałam Minionki, a konkretnie 'Jak ukraść Księżyc', no spłakałam się tak, że aż mi smarki purchały, chusteczek wymarnowałam chyba z pół pudełeczka. No cudo, że ja też wcześniej nie oglądałam!
Jutro kolej na Minionki Rozrabiają i MR2, a cooooo!

Uwielbiam wszelkie Epoki, Shreki, Madagaskary, Jak wytresować smoka, Zaplątanych, Zaczarowaną, caaaaałego Disneya itakdalej i dorzucam do puli MINIONKI! bananaaaaaa <3!!!!

No, to podzieliłam się swoim gilaniem w nocy nad bajką, a teraz spać, dobranoc Wam ;****

Do góry