Mamakulka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulanki mogą być dopiero dziś wieczorem. Z mężem na odległość to nie takie proste. Teraz to musimy mieć mega szczęście żeby się udało.Dobry wieczór
Ola aż się wzruszyłamCudowne wieści,
Może rzeczywiście będą dwojaczki
Mega super
AniaaaH śliczniusia tabelkataka czytelna nooo cacko
MałaMi obejrz film który wrzuciłam ostatnio , tam dziewczyna zrobiła test w 33 dc. Jest nadzieja póki nie ma @.
Kamilka a ilu dniowe masz cykle? Jak bedziesz na monitoringu to zapytaj od kiedy masz brac dupka
Kuleczko nooo Igi też się cieszy na wieści od Oli
Nie ma to jak własna lazienka. Coś o tym wiemTo trzymam kciuki, bo nie będę miała jak rano napisać niestety.
Wiki jedz na zdrówko, Laska jesteś możesz sobie pozwolić tak jak Aniaa
Tatinko ja 169 wzrost i waga startowa w ciąży to 60-61 więc też się do Was zaliczam
OlaMagda zrobiłas mi ochotę na spaghettti mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Mam takie pytanko, u Ciebie we Francji się zbiera szparagi ?
Nuśkaaaa no to razem odstawiamy słodkie
India jak Twoje samopoczucie?
Życiowa zaginęła gdzieś po drodze.
Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś
Dorcia , a masz możliwości na przytulanki ?
Kochane jeśli kogoś pominełam to wybaczcie mi prosze;*
Kochane słodkich snów:* ściskam was
Dostałaby 500 +☺Kasiu Marysia jeden jest na usghehe gdzie blizniaki nie dalabym rady z dwoma takimi maluchami Piotrek w pracy moi rodzice pracują jego tez a po za tym finanse z jednym ok rodzice pomogą podziwiam matki z blizniakami albo dwojke identycznych dzieci mieć tez dziwne nie zawsze ale
lekarz zazartowal bo betka ladn ie rośnie
Wole byc dwa razy w ciąży
Moj by nie chciał duzej różnicy ale narazie jedno wystarczy drugie za trochę ale narazie nie
Dziękuję Dorcia i Tobie Kasiu:* :*
To ja dziś wieczorem minionej zapodamObejrzałam Minionki, a konkretnie 'Jak ukraść Księżyc', no spłakałam się tak, że aż mi smarki purchały, chusteczek wymarnowałam chyba z pół pudełeczka. No cudo, że ja też wcześniej nie oglądałam!
Jutro kolej na Minionki Rozrabiają i MR2, a cooooo!
Uwielbiam wszelkie Epoki, Shreki, Madagaskary, Jak wytresować smoka, Zaplątanych, Zaczarowaną, caaaaałego Disneya itakdalej i dorzucam do puli MINIONKI! bananaaaaaa <3!!!!
No, to podzieliłam się swoim gilaniem w nocy nad bajką, a teraz spać, dobranoc Wam ;****