reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola, gratulacje :-) masz juz malenstwo, serduszko bije. Teraz bedzie roslo :-)
MalaMi, lipa z tym testem kurcze.. ale ja trzymam nadal kciuki. Ola tez testy robila, a dzis serduszko juz bije :-)
Ciekawe jak Czarna sie trzyma przed terminem @

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oby Olu, oby... ;*

Póki co bardzo czekam, i czekam... I bolą mnie sutki. Ale już kiedyś też bolały. I co. A teraz ledwo 5-6 dni po owu, więc z jakiej racji niby mają boleć.
Gupia jestem, bo według T-time w sobotę owulacyjny miałby wyjść pozytywny, i już mnie kusiło, żeby zrobić. Ale nieeeeeeeeeee. Opamiętałam się i nawet nie kupiłam!

Madziu, India ma rację. Daj znać jak z Tobą, cooo?

Ania to czekam na Ciebie :)
a ogólnie to dobrze, że nie kupiłaś. Ja nie wiem jak u mnie w tym cyklu było. W sumie po tym pogrzebie nie było już przytulasków.... Jakoś tak dziwnie by nawet było, seksić się bo kalendarz płodne pokazuje. Co ma być to będzie, nie mam już teraz na to wpływu.
Może Magda jeszcze napisze.... Fajnie by było

Przepraszam ja to piłka gimnastycza [emoji5]
Wyobraźcie sobie mnie jak bylam w ciąży i miałam ponad 120cm w obwodzie a 156cm wzrostu? Komiczne wręcz to było hahaha no ale ponad 18kg przytylam i praktycznie w brzuch najwiecej

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry