reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Spicie juz ?
Ania ,India oby testy owu sprawdzily sie i zeby te dwie kreseczki byly rowniez na testach ciazowych ... trzymam kciuki !
Wiktoria moze ta plamka co pisalas byla wlasnie implantacja .
Ja leze z nogami w gorze [emoji14] dzis sie ladnie ubralam wiec seksik nie trwal dlugo [emoji6]
Zmykam i ja juz spac Dobranoc !

reklama
Dziewczyny poczekajcie z testami do dnia przed @. Ja w 27 dc robiłam nie z porannego tylko z kolejnego i miałam mocny test owu dwie kreski takie same, a w 31dc druga kreska wyszła mi bardzo jasna czułość 25. Nie ma sensu się sugerować mną, ja miałam dużo testów owulacyjnych i dlatego zrobiłam je. Testów ciążowych nie miałam w ogóle. :) trzeba trochę cierpliwości :] tego Wam życzę i oczywiście dwóch kresek ale na hcg :)

Dzień Dobry dziewczyny :) czekam na autobus i jade do pracy.... Ciezko bylo wstac dzisiaj.
Ja test zrobie, jesli bedzie mozna i @ nie przyjdzie , w piatek lub sobote. Korci, zeby wczesniej, ale nie ma sensu patrzec na negatyw :p
AniaH, mnie wczoraj tez brzuch pobolewal

India Ty tez zobaczysz: 2 kreseczki-*
Dzwoneczku jak starania?:)
Kasia i jak dalej Cie tak boli?
Ania jak tam z malą?:)

reklama
Do góry