reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dla mnie to po prostu nie kwota na prezent z calym szacunkiem.dla tesciowej tez wolalabym wydac na dzieci :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

100€ to jest 400zl, ale pewnie wartościowo to dla mnie jak 200zl dla was ...
Dokładnie zależy od teściow ja akurat mam takich co duzo nam kupują pomagają , Np jak powiem przy teściowej ze cos mi sie podoba albo ze fajne nie daj Boże ładne to ona mi to za 2 dni kupuje :-D córką swoim tez pomaga ma 4 ale ja jestem z jej jedynym synusiem , staram sie na super stopniu z nia byc , duzo to daje i mąż zadowolony, cieżko nie jest bo jest naprawde fajną babką :-)
Naprawde sie cieszę ze mam taka teściową bo niektórzy wcale nie mają Np moja siostra ma tylko teścia matka jej chłopaka nie żyje i jest to przykre bo z teściem inaczej , a moja szwagierka zas ma taką teściowa co sie jej wtrąca co przychodzi bez pukania czepia o wszystko .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

100€ to jest 400zl, ale pewnie wartościowo to dla mnie jak 200zl dla was ...
Dokładnie zależy od teściow ja akurat mam takich co duzo nam kupują pomagają , Np jak powiem przy teściowej ze cos mi sie podoba albo ze fajne nie daj Boże ładne to ona mi to za 2 dni kupuje :-D córką swoim tez pomaga ma 4 ale ja jestem z jej jedynym synusiem , staram sie na super stopniu z nia byc , duzo to daje i mąż zadowolony, cieżko nie jest bo jest naprawde fajną babką :-)
Naprawde sie cieszę ze mam taka teściową bo niektórzy wcale nie mają Np moja siostra ma tylko teścia matka jej chłopaka nie żyje i jest to przykre bo z teściem inaczej , a moja szwagierka zas ma taką teściowa co sie jej wtrąca co przychodzi bez pukania czepia o wszystko .

3i49df9hh1q9sbo3.png

Kasia Marysia obie śliczne :) :)

Amlecia już od kilku dni też sie w nocy ustawiła - tzn zasypia 20.30-21.30 i śpi do 4 a dwa razy zdarzyło sie że do 5. dostaje mm i śpi kolejne 3h zależy o której wstanie. więc tak 7-8 to u nas początek dnia. zobaczymy jak długo bo pamiętam że Filipowi sie jak miał kilka miesięcy poprzestawiało i dzien zaczynał 5.30-6... :/
Byłam dziś pediatrę zapytać o te jej kupki bo cały czas ich dużo, to kazała dawać probiotyk ale w potrójnej dawce, nawet do 15kropelek dziennie. i dopóki wyglądają jak wyglądają to nie ma sie czym martwić.

Dziewczyny a którejś z Was dzieciaczek ulewał?? bo już nie pamiętam...

Anka o kurde :D my dla rodziców składaliśmy sie na weekend po 200zł a gdzie tu po 6 stów dla teściow...

Ola ja mam aspirator doustny i daje radę. za późno dowiedziałam sie o katarku i już kupiłam fridę.

Ja miałam tylko 2 dniowa akcje ze ulewala a tak to nigdy nie ulewa , i tez nie zawsze sie jej odbija po . Tu pediatrzy mowia zeby zmienic mleko jeśli dziecko za długo ulewa i kupic to zgeszszone , ja mam zgeszczone ale to dla tego ze lepiej tez syci . [emoji39]

3i49df9hh1q9sbo3.png

A ten katarek to jego podłącza się do odkurzacza o jakiejś konkretnej mocy czy jak to jest? Ogólnie to łatwo się z tego korzysta? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :p

reklama
Ja budzę Magdę na jedzenie w nocy ok 2, potem sama się budzi o 5.

Moja teściowa kupiła mi pod choinkę krem pod oczy chyba na zmarszczki, krem na dzien i plyn miceralny +30 chyba staro wyglądam....

Dziewczyny jak w nocy wstajecie karmić to idę siku i jak kończe karmić to też idę, wy tez tak macie?

Do góry