reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia - mądra teściowa wie ze zmarszczki sie zapobiega , a nie wciera krem jak juz są , bo wtedy krem juz nic nie da tylko lifting chyba :-D ja urzywam kremu przeciwzmarszczkowego od 25 roku życia codziennie rano .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
OlaMagda bez przesady wszystko +30-_-

Kasia ten aspirator ma stałą silę ssania, mój ma 2 bary chyba.

Anka powiedz że oni jak chca to niech sie kladaja, bo wy macie prezent.

Kasia - ja ustawiam na mala moc odkurzacz.

Viola - Ada tak jakby ulewala i sie krztusila, ale nie od razu po jedzeniu. Chyba jej to przeszlo na szczescie.
Ostatnio za to ulewa normalnie po jedzeniu, ale to raz na jakis czas jej sie zdarza.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

OlaMagda bez przesady wszystko +30-_-

Kasia ten aspirator ma stałą silę ssania, mój ma 2 bary chyba.

Anka powiedz że oni jak chca to niech sie kladaja, bo wy macie prezent.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Takich rzeczy jak krem na zmarszczki czy cellulitis nie powinno sie wreczac :-) ani corce ani matce ani synowej ani tesciowej :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Marysia ja tak mam, ale po karmoeniu juz nie ide, bo to tylko mi sie wydaje, ze mi sie chce i nie raz sie oszukalam.idac

3jvz8ribeqwvt6ck.png

A ulewają jeszcze?? Czytałam że niby do 6 m-ca to normalne jeśli nie jest to ulewanie chlustające. U nas nie jest. To jest tak że mała sie naje, odbije lub nie (bo też sie jej zdarza) kładę ją czy to na łóżku czy w łóżeczku lub leżaczku, mija chwila i jej z buzi zaczyna jakby wylatywać nadmiar mleka. czasem mniej czasem więcej.
India tak jak piszesz czasem jej sie to zdarzy kilkja razy pod rząd ale dop np godzinę po jedzieniu, wtedy leci taki serek.
Nie jestem w ogole do tego przyzwyczajona bo u Filipa nie wiedziałam co to ulewanie, a młodą co ubiorę to muszę przebrać bo jak leży na boczku to zaraz ramię całe mokre... męczące to trochę.

Czy u was to już minęło lub mija?? czy znaczy że mm powinno być zagęszczone??
Przepraszam za wywód ale musiałam sie nagadać :)

Tak violcia po zageszczonym sie raczej nie ulewa , ja synowi dałam bo ulewal i przeszło , Milena nie ulewa ale daje zgeszczone bo lepiej syci jak sie ma troszkę głodomorka co lubi jesc :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Takich rzeczy jak krem na zmarszczki czy cellulitis nie powinno sie wreczac :-) ani corce ani matce ani synowej ani tesciowej :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Dokładnie! Głupio mi się zrobiło tym bardziej że w 2 dzień świąt nie było nic co mogłam zjeść, nawet śledź był w sałatce z jajkiem i czymś czerwonym...

Ja mam na myśli samą końcówkę do odkurzacza firmy nosko. Nie każdy odkurzacz ma regulacje ssania, ta końcówka ma swoją miarę i mocniej nie pociągnie.

Do góry