reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola moja zaraz skończy 4 miesiące i nadal ulewa. Czasem aż fontanny szły. Najwazniejsze to przebrać dziecko przed karmieniem. Ja o zagęszczeniu nic nie wiem, bo ja kp.

reklama
Adzie tez sie ulewa jeszcze jak sie ja na plasko polozy, a ta zacznie fikac nozkami.

Marysia, a widzisz, nie mialam pojecia, ze mocniej nie zassie!!! :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India musisz spróbować jak to jest u Ciebie.

Violu piszac przebrać mam na myśli zmiane pieluszki. Magda jak nie odbije to wiecej ulewa.

To u mnie wlasnie zjadła i śpi , jest 6h50. [emoji42][emoji42][emoji42]a ja usnąć nie mogę .. ja jak jej daje mleko to juz ją kładę koło mnie na poduszce na łożku i daje tak butelkę bo na rękach juz taka ciężka , i potem ją przenoszę do łóżeczka za 5mn

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Ja tez zawsze ja przebieram przed karmieniem czy to w dzień czy w nocy. Chyba że w trakcie zdarzy się kupa. A czy odbije czy nie to ulewa podobnie. Najlepsze jest to ze w nocy zazwyczaj nie odbija, klade ja, ona odrazu prawie zaasypis i nie uleje. A w dzień...

Dzisiejsza noc jakas marudna byla, teraz pije i mam nadzieję że ja poloze i jeszcze zaśnie na trochę i ja tez. Tym bardziej ze Filip jeszcze spi

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Aktualizacja: Filip już nie spi [emoji52] wiec pewnie pospane juz

A ja mam do Was pytanie. Jakie bralyscie witaminy? Ja od tygodnia ide do apteki i trafić nie mogę. Chciałam kupic pregna plus ale sama nie wiem.

reklama
Do góry