reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa- piątka [emoji1320]za sport :-)
Olej kokosowy zawsze u mnie w kuchni :)
Mariola ma termin chyba na maj :-)
Oj ja tez szukam wózka i szukam chce leki i łatwo składany i rozkładany na leżąco - to duzo wymagam chyba ?
My juz po szczepieniach :) i przez 2 tygodnie Milena urosła 2cm i 350g przytyła [emoji1320][emoji1360]
Sliczne wasze dzieci [emoji4]ciocia Ola ma codzień na snapie , kocham :-)
53a6e99d55f2122b66310c3b8cdbe0fd.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola ja mam quinny zapp xtra i jestem z niego bardzo zadowolona pod wzgledem prowadzenia mozna jednym palcem i zwrotnosci ale tez ma minusy bo zeby zlozyc to trzeba w dwie czesci siedzisko oddzielnie stelaz oddzielnie ale to nie trwa dlugo no i siedzisko kubelkowe :(

DzwonecZek/ ja miałam quinny parasolkę przy synu cudo a nie wózek , lekki palcem pchać , składany jedna ręka i mało zabierał miejsca na ulicy w bagażniku w domu jedyna wada nie rozkladal sie na śpiąco , ale moj syn go miał od 1,5 roku Biedus na siedząco spał . I dotego głupia ja dałam sąsiadce za darmo , to moja wada nie mam nic po dzieciach moich tam pare ciuszków pamiątek a tak to wszystko rozstałam bo mi zawsze żal biednych co nie mają i zawsze rozdawałam nic nigdy nie sprzedałam .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olcia to dobrze mama karmi widać hehe :)
Laski powiedzcie mi wy od którego miesiąca do zupki będziecie dodawać gotowane miesko? To od 5 można podawać nie ? A ten gluten to od 6 czy jak to jest ? Bo ja już nie wiem nic .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry